Home > Sex-Relatii > Model de videochat, un job foarte bine platit in România în anul 2017

Model de videochat, un job foarte bine platit in România în anul 2017

Ţie îţi place actualul tău loc de muncă? Dacă ar trebui să-ţi descrii locul de muncă într-un singur cuvânt, care ar fi acela? Dacă petreci 8h pe scaun, timp în care te gândeşti cât de mic îţi este salariul, cât de enervant este şeful sau câte ore mai ai de stat, înseamnă că o treime din viaţă ţi-o iroseşti. Haideţi să facem un exerciţiu de imaginaţie: cum ar fi dacă la locul de muncă te-ai simţi apreciată, salariul ar fi de peste 3.000$, iar în pauze poţi sta cu colegele să beţi, liniştite, o cafea. Atunci, clar, cele 8 ore vor trece mult mai uşor, nu-i aşa? Ei bine, oricât ar suna de ciudat, există la noi în ţară un astfel de job şi nu de puţine ori a primit eticheta de „cel mai bine plătit job din România”: este vorba despre modelele de videochat.

15 de reguli de aur pentru un model de videochat de succes

În România lui 2017 nu credem să mai existe cineva care nu a auzit termenul de „videochat” măcar o dată în viaţă. Totuşi, pentru aceia dintre voi care încă mai au dubii, vrem să lămurim două lucruri: faptul că videochatul este legal şi mai mult decât atât, faptul că videochatul nu înseamnă prostituţie.

Dacă ne gândim întotdeauna la „ce vor spune ceilalţi despre mine?”, atunci nu vom ajunge să facem nimic. Ba chiar mai mult, e posibil sa optam pentru un serviciu doar ca să creştem în ochii altora, chiar dacă salariile sunt departe de a fi excepţionale. Nu uitaţi: critica este preţul pe care oamenii curajoşi îl plătesc pentru a ajunge în vârf. Eşti pregătită să devii model de videochat? Iată 15 reguli pentru a deveni un model de succes:

 1. La baza perfecţiunii a stat întotdeauna consecvenţa
 2. Fii sigură pe tine!
 3. Pentru a-ţi dubla veniturile, trebuie să investeşti în tine întotdeauna: în educaţia ta profesională şi în dezvoltarea ta personală.
 4. Fii creativă!
 5. Lucrul de care te temi cel mai mult poartă cu el şansa ta cea mai mare să creşti.
 6. Orice mică schimbare este grea la început, dar extraordinară la final.
 7. Zâmbeşte mai des!
 8. Micile reuşite pe care le ai zilnic te vor conduce către un rezultat uimitor.
 9. Atunci când îţi cunoşti motivele pentru care munceşti, jobul este floare la ureche.
 10. Fii comunicativă şi îmbogăţeşte-ţi întotdeauna cultura generală!
 11. Imaginea ta contează, iar asta nu este valabil numai la job!
 12. Este foarte important să fii atentă la detalii. Nu uita că detaliile mici fac diferenţa…
 13. Înfruntă-ţi fricile! Viaţa este prea scurtă pentru a fi mediocru, nu-i aşa?
 14. Poartă discuţii antrenante!
 15. Alege un studio de videochat serios!

În ceea ce priveşte regula cu numărul 15, suntem nevoiţi să detaliem. Studiourile de videochat apar ca ciupercile după ploaie, aşa că trebuie să fiţi foarte atente ce alegeţi. Dacă vreţi să fiţi respectate, să faceţi parte dintr-o echipă formată exclusiv din femei şi să aveţi şansa să câştigaţi 3.000$ lunar, atunci puteţi apela cu încredere la unul din cele mai renumite studiouri  de videochat din Bucureşti. Studioul se numeşte Charm Studios şi este renumit în industrie pentru cele mai bune modele, dar şi pentru încasările acestora.

Nu mai sta pe gânduri şi îndrăzneşte să visezi mai mult! Alege un studio de videochat performant, pentru a fi una dintre cele mai bune modele! Alege Charm Studios!


Articole asemanatoare
Cand femeia isi ia viata si destinul in propriile maini – curajul de a alege expresia sexualitatii
Luxul, rutina modelelelor de videochat de la Glamour Studio
4 domenii in care sa faci bani daca ai un corp lucrat
Videochat sau ce trebuie sa stii despre activitatea din spatele camerelor video

Loading...

4 Responses

 1. Korynna

  Am o prietena care e model de videochat la un studio de la Unirii, acuma cand am intrat pe http://www.charmstudios.ro mi-am dat seama ca acolo e. camerele arata exceptional, n-am vazut nicaieri sa arate mai bine, sincera sa fiu!

Comenteaza acest articol

Model de videochat, un job foarte bine platit in România în anul 2017

by Madalina Antal   2 min
4