Home > Fashion > Un model XL si un model de catwalk, pozand goale si imbratisate! FOTO

Un model XL si un model de catwalk, pozand goale si imbratisate! FOTO

Modelul XL Katya Zharkova si-a aratat cu mandrie formele voluptuoase si sunculitele intr-un pictorial care incearca sa demonstreze ca majoritatea modelelor care defileaza la ora actual pe catwalk sunt anorexice.

Katya Zharkova (28 de ani) este astfel imaginea campaniei PLUS Model Magazine, o revista de fashion XL care incurajeaza femeile care nu au silueta de fotomodel sa faca presiune asupra industriei modei pentru ca aceasta sa produca haine adecvate si a inceteze sa mai promoveze idealul siluetei anorexice.

Iata declaratiile Katyei in controversatul articol al revistei PLUS Model Magazine: “Acum 20 de ani, un model cantarea cu 8% mai putin decat o femeie normala. Acum, cantareste cu 23%!”. “Suntem bombardate cu reclame la metode de slabit in fiecare zi, pentru ca o industrie de miliarde de dolari traieste din frica noastra de a fi grase. Nimeni nu este menit sa fie slab, trupurile nostre sunt frumoase si nu vorbim despre sanatate, pentru ca nu orice persoane slaba este si sanatoasa”, continua modelul XL care a pozat goala pentru PLUS Model Magazine.

Articole asemanatoare
kylie minogue
Kylie Minogue a sărbătorit împlinirea a 50 de ani cu un pictorial nud
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
Nebunia unei fete frumoase de 24 de ani…

Loading...

Comenteaza acest articol

Un model XL si un model de catwalk, pozand goale si imbratisate! FOTO

by realitatea   1 min
0