Home > Fashion > Un model XL si un model de catwalk, pozand goale si imbratisate! FOTO

Un model XL si un model de catwalk, pozand goale si imbratisate! FOTO

Modelul XL Katya Zharkova si-a aratat cu mandrie formele voluptuoase si sunculitele intr-un pictorial care incearca sa demonstreze ca majoritatea modelelor care defileaza la ora actual pe catwalk sunt anorexice.

Katya Zharkova (28 de ani) este astfel imaginea campaniei PLUS Model Magazine, o revista de fashion XL care incurajeaza femeile care nu au silueta de fotomodel sa faca presiune asupra industriei modei pentru ca aceasta sa produca haine adecvate si a inceteze sa mai promoveze idealul siluetei anorexice.

Iata declaratiile Katyei in controversatul articol al revistei PLUS Model Magazine: “Acum 20 de ani, un model cantarea cu 8% mai putin decat o femeie normala. Acum, cantareste cu 23%!”. “Suntem bombardate cu reclame la metode de slabit in fiecare zi, pentru ca o industrie de miliarde de dolari traieste din frica noastra de a fi grase. Nimeni nu este menit sa fie slab, trupurile nostre sunt frumoase si nu vorbim despre sanatate, pentru ca nu orice persoane slaba este si sanatoasa”, continua modelul XL care a pozat goala pentru PLUS Model Magazine.


Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
Nebunia unei fete frumoase de 24 de ani…
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Un model XL si un model de catwalk, pozand goale si imbratisate! FOTO

by realitatea   1 min
0