Tabu
Image default
FASHION

Modelul Amanda Hendrick, prea slabă pentru a face reclamă la haine

Modelul cu pricina se numește Amanda Hendrick și da, este foarte slabă, corpul său fiind numit de către Advertising Standard Agency ‘iresponsabil social’.

Agenția a cerut eliminarea pozelor sale de pe un site de vânzare de haine din UK, în urma plângerilor venite de la clienții care susțineau că modelul arată anorexic, relatează Daily Mail.

Amanda și-a început cariera în Scoția, la vârsta de 14 ani, iar anul acesta a fost prezentă în show-uri de modă importante, precum Paco Rabanne, Balenciaga, Jean Paul Gaultier,Mary KAtranzou, Temperley London, Costume National, Paul Smith și multe altele.

Contrar aparențelor, Amanda este genul de fată care mănâncă sănătos, fără să se abțină de la înghețată sau alte delicii, cel puțin așa a declarat în 2007, pentru Daily Record.

Deși în pozele respective Amanda arată nesănătos de slabă (foto1), în show-urile la care a participat arată ca orice alt model, nefăcând notă discordantă între ea și celelalte modele (foto2).

foto: fashionista.com

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Secretele costumelor din „The Crown”

Ciocîrlan

Vanessa Paradis, imaginea Cocoon Chanel Bag

realitatea

Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham și a explicat de ce

Andreea Damian

STAR – Colectia de moda pentru artisti, semnata de Gina Cas

realitatea

Emma Watson, numită style icon la Elle Style Awards

realitatea

JANINA NECTARA poarta Cavalli la Saptamana Modei de la Milano! FOTO!

realitatea

1 comentariu

Cresterea Prepelitelor 28 March 2013 at 13:07

Cum poti castiga 3000 de euro lunar Crescand Prepelite intr-un spatiu de numai 20mp?Iata cum AFACEREA TA cu PREPELITE devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie.Detalii pe:www.crestereaprepelite.ro

Răspunde

Scrie un comentariu