Home > beauty > Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale

Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale

Khoudia Diop

Își spune Melaniin Goddess (Zeiţa Melaninei). Dar cu câțiva ani înainte ca modelul Khoudia Diop să devină o sensație pe Internet datorită tonului foarte închis al pielii, tânăra de 19 ani a fost o victimă a bullying-ului.

În prezent, nu numai că este mândră de culoarea pielii sale, dar a profitat să devină popular pe rețelele de socializare. După ce s-a asociat cu The Colored Girl într-o campanie recentă de promovare a diversității, imaginile lui Khoudia Diop au devenit virale online. The Colored Girl este o agenție creativă dedicată celebrării frumuseții la femeile de culoare.

 

View this post on Instagram

 

I love myself more doesn’t mean that I hate you💕

A post shared by Khoudia Diop (@melaniin.goddess) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khoudia Diop (@melaniin.goddess) on

Fiind un model cu normă întreagă care și-a pus amprenta la Paris înainte de a se muta la New York, faima sa pe Instagram a crescut brusc – de la 300 la 350.000 de adepți în câteva zile. Asta este poate un semn pentru o industrie care de multe ori e criticată pentru lipsa sa de diversitate.

Chiar dacă în prezent se bucură de faimă, Khoudia s-a confruntat cu multe comentarii rasisme, în timpul copilăriei sale. „Deși complexul meu pare a fi destul de des întâlnit, am învățat să iubiesc diferite lucruri la mine. Am încercat să îi confrunt pe care care mă agresau verbal, dar apoi am învățat să elimin negativismul, ceea ce m-a făcut să am mai multă încredere în mine și am învățat să mă iubesc. M-au susținut și prietenii, m-a susținut familia, iar aceste lucruri chiar m-au ajutat”, a povestit tânăra.

 

View this post on Instagram

 

💕

A post shared by Khoudia Diop (@melaniin.goddess) on

Pentru Khoudia Diop, frumusețea nu reprezintă ceea ce vezi pe dinafară, ci cine ești. „Ceea ce se află pe dinăuntru este adevărata ta esență, iar frumusețea vine din interior. Este energie pură”.

Numai un sfert din modelele care defilează la cele mai importante evenimente de modă sunt de culoare, potrivit unui raport The Fashion Spot.

Articole asemanatoare
Geanina Ilieș
Uluitor! Ce a făcut Geanina Ilieș înainte de a fi prezentatoare TV
modelul
Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani
Ngoc Trinh
Modelul fără lenjerie intimă de la Cannes, amendat și condamnat în țara sa din cauza ținutei
putin
Un model de lenjerie intimă: „Putin a ordonat asasinarea mea”

Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale

by Andreea Damian   1 min
1