Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur

Rebekah Marine este o femeie de o frumusețe rar întâlnită, însă a avut ghinionul să se nască fără antebrațul stâng. Nu s-a plâns niciodată de acest aspect. Ba mai mult, a făcut tot ce i-a stat în putință că-și îndeplinească cel mai mare vis: să ajungă pe podium. Și a și reușit.

Pe 7 aprilie s-a căsătorit într-o ceremonie emoționantă, cu alesul inimii ei, Jared Paster. Tânăra de 31 de ani a purtat o proteză specială pentru acest eveniment. A ales un model de culoare aurie, care a strălucit la propriu în fotografiil de nuntă.

Imaginile au făcut înconjurul lumii, dar povestea din spatele lor este de-a dreptul emoționantă. Rebekah Marine are o carieră de succes în modă în ciuda handicapului ei și a lucrat cu Nordstrom și Tommy Hilfiger.

„A devenit mai ușor în ultimii ani să intri în această lume, chiar dacă nu atingi perfecțiunea. Când am început eu, acum 4-5 ani, din cauza handicapului toată lumea mă refuza”, povestește Rebekah.

În ziua cea mare a avut emoții cu carul. De obicei purta o proteză neagră, dar pentru ceremonie a ales una albă, care să se asorteze cu rochia de mireasă și aranjamentele florale. Dar la sugestia cele mai bune prietene, a ales o proteză aurie. Și nu a dat greș! Invitații au privit-o cu admirație pe Rebekah Marine care pășea încrezătoare spre altar.

Cea mai mare provocare a sa a fost să găsească modelul potrivit care să fie compatibil cu modelul C3PO pe care-l poartă de mai bine de 20 de ani.

„Pe tata l-am ținut de braț cu mâna stângă, pentru că buchetul l-am ținut cu brațul protetic”, a spus mireasa. „În timp ce mergeam spre altar, mi-era frică să nu renunț sau să scap florile, dar totul a ieșit perfect”, a adăugat Rebekah, mărturisind că ziua ceremoniei a fost cea mai bună din viața sa.După nuntă, mirii au plecat în luna de miere. Au ales o destinație exotică, Mexic. Rebekah Marine și-a luat cu „brațul de aur” în călătoria.

 

ARTICOLE SIMILARE

Indignare masivă după ce o americancă a vânat și ucis o girafă rară în Africa de Sud

realitatea

Ce a facut acest bebelus la 5 SECUNDE dupa nastere: “Nu am mai vazut ASA CEVA”

Uite cum arata Adam, BEBELUŞUL Annei LESKO

Dana Rogoz şi Catrinel Menghia, nominalizate la Oscarurile românești după ce s-au dezbrăcat în filme

Tabu Tabu

Libertate de expresie, neneacă, pe banii babachii!

OMS trage un semnal de alarmă: Peste 80% dintre adolescenți sunt sedentari

Andreea Damian

Scrie un comentariu