Home > Lifestyle > Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur

Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur

mireasa

Rebekah Marine este o femeie de o frumusețe rar întâlnită, însă a avut ghinionul să se nască fără antebrațul stâng. Nu s-a plâns niciodată de acest aspect. Ba mai mult, a făcut tot ce i-a stat în putință că-și îndeplinească cel mai mare vis: să ajungă pe podium. Și a și reușit.

Pe 7 aprilie s-a căsătorit într-o ceremonie emoționantă, cu alesul inimii ei, Jared Paster. Tânăra de 31 de ani a purtat o proteză specială pentru acest eveniment. A ales un model de culoare aurie, care a strălucit la propriu în fotografiil de nuntă.

Imaginile au făcut înconjurul lumii, dar povestea din spatele lor este de-a dreptul emoționantă. Rebekah Marine are o carieră de succes în modă în ciuda handicapului ei și a lucrat cu Nordstrom și Tommy Hilfiger.

„A devenit mai ușor în ultimii ani să intri în această lume, chiar dacă nu atingi perfecțiunea. Când am început eu, acum 4-5 ani, din cauza handicapului toată lumea mă refuza”, povestește Rebekah.

În ziua cea mare a avut emoții cu carul. De obicei purta o proteză neagră, dar pentru ceremonie a ales una albă, care să se asorteze cu rochia de mireasă și aranjamentele florale. Dar la sugestia cele mai bune prietene, a ales o proteză aurie. Și nu a dat greș! Invitații au privit-o cu admirație pe Rebekah Marine care pășea încrezătoare spre altar.

Cea mai mare provocare a sa a fost să găsească modelul potrivit care să fie compatibil cu modelul C3PO pe care-l poartă de mai bine de 20 de ani.

„Pe tata l-am ținut de braț cu mâna stângă, pentru că buchetul l-am ținut cu brațul protetic”, a spus mireasa. „În timp ce mergeam spre altar, mi-era frică să nu renunț sau să scap florile, dar totul a ieșit perfect”, a adăugat Rebekah, mărturisind că ziua ceremoniei a fost cea mai bună din viața sa.După nuntă, mirii au plecat în luna de miere. Au ales o destinație exotică, Mexic. Rebekah Marine și-a luat cu „brațul de aur” în călătoria.

 

Articole asemanatoare
Prinţesa Beatrice, mireasă în rochia reginei. Prima nuntă regală desfășurată în spatele ușilor închise
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio se luptă și acum cu acneea, la 38 de ani: Mă face să mă simt ca o adolescentă
Unul dintre cele mai de succes fotomodele ale anilor ’80 a ajuns să doarmă pe străzi
Chiara Bordi
Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

Comenteaza acest articol

Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur

by Andreea Damian   1 min
0