Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Modelul fără lenjerie intimă de la Cannes, amendat și condamnat în țara sa din cauza ținutei

Manechinul vietnamez Ngoc Trinh i-a șocat pe fotografii prezenți la Festivalul de la Cannes cu ținuta sa. Tânăra de 29 de ani a pășit pe covorul roșu într-o rochie foarte transparentă, pe sub care nu a purtat lenjerie intimă. Ținuta ei de culoare neagră nu a ascuns mare lucru, pentru că Ngoc a defilat aproape goală în fața lumii.

Modelul a fost prezent la ecranizarea filmului „A hidden Life”, de pe 19 mai, fiind preferata fotografilor prezenți la eveniment. Nu însă și la ea acasă, în Vietnam, pentru că focoasa brunetă a înfuriat la culme autoritățile naționale.

Ministrul culturii mai exact a fost de-a dreptul oripilat de apariția lui Ngoc Trinh la Cannes, numind-o „insultătoare”. Din cauza ținutei extrem de „scandaloase”, fotomodelul – care este un nume în țara sa – a fost trimisă în arest la dimiciliu și a primit o amendă destul de usturătoare.

Ngoc Trinh este unul dintre cele mai cunoscute modele vietnameze, iar în 2005 a fost numit cel mai fotogenic supermodel din Vietnam, potrivit news.com. Are o linie de haine care-i poartă numele și un brand de cosmetice. Ngoc Trin este extrem de populară și pe Instagram, unde are peste 2,3 milioane de urmăritori.

Și totuși, mulți au uitat de Bella Hadid, care în 2016 a avut o ținută mai mult decât îndrăzneață pe covorul roșu, la Cannes. Și ea a lăsat lenjeria intimă acasă, când a decis să poarte la o proiecție de film o rochie roșie, lungă, dar extrem de decoltată și decupată pe părți.

 

ARTICOLE SIMILARE

O comedie cu Jennifer Aniston și Adam Sandler a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix

Andreea Damian

Pălării și umeri falși by Marc Jacobs

realitatea

Antonio Banderas se întoarce la Melanie Griffith, după 4 ani de la divorț?

Andreea Damian

Cum și-a construit creatoarea de modă Kate Spade imperiul de 2,4 miliarde de dolari

Andreea Damian

Suporterii echipelor de fotbal experimentează niveluri „periculoase” de stres – studiu

Andreea Damian

Unde a plecat Jorge cu familia în vacanță peste hotare

Tabu Tabu

1 comentariu

Modelul care a venit fără lenjerie intimă la Cannes - Stiri eZZ 11 June 2019 at 20:54

[…] Modelul care a venit fără lenjerie intimă de la Cannes, cum arată, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu