Tabu
Image default
FASHIONPEOPLESlider

Modelul fără lenjerie intimă de la Cannes, amendat și condamnat în țara sa din cauza ținutei

Manechinul vietnamez Ngoc Trinh i-a șocat pe fotografii prezenți la Festivalul de la Cannes cu ținuta sa. Tânăra de 29 de ani a pășit pe covorul roșu într-o rochie foarte transparentă, pe sub care nu a purtat lenjerie intimă. Ținuta ei de culoare neagră nu a ascuns mare lucru, pentru că Ngoc a defilat aproape goală în fața lumii.

Modelul a fost prezent la ecranizarea filmului „A hidden Life”, de pe 19 mai, fiind preferata fotografilor prezenți la eveniment. Nu însă și la ea acasă, în Vietnam, pentru că focoasa brunetă a înfuriat la culme autoritățile naționale.

Ministrul culturii mai exact a fost de-a dreptul oripilat de apariția lui Ngoc Trinh la Cannes, numind-o „insultătoare”. Din cauza ținutei extrem de „scandaloase”, fotomodelul – care este un nume în țara sa – a fost trimisă în arest la dimiciliu și a primit o amendă destul de usturătoare.

Ngoc Trinh este unul dintre cele mai cunoscute modele vietnameze, iar în 2005 a fost numit cel mai fotogenic supermodel din Vietnam, potrivit news.com. Are o linie de haine care-i poartă numele și un brand de cosmetice. Ngoc Trin este extrem de populară și pe Instagram, unde are peste 2,3 milioane de urmăritori.

Și totuși, mulți au uitat de Bella Hadid, care în 2016 a avut o ținută mai mult decât îndrăzneață pe covorul roșu, la Cannes. Și ea a lăsat lenjeria intimă acasă, când a decis să poarte la o proiecție de film o rochie roșie, lungă, dar extrem de decoltată și decupată pe părți.

 

ARTICOLE SIMILARE

British Fashion Awards 2010: Phoebe Philo, Designerul Anului; Lara Stone, Modelul Anului

realitatea

Delia din nou în vacanță. Ce destinație exotică a ales vedetă acum?

Tabu Tabu

Culinar Tabu: Desertul Banana Bread in 10 pasi

realitatea

Cine sunt oamenii care l-au ajutat pe Călin Geambașu când părinții i-au întors spatele

Tabu Tabu

Cu cât va fi despăgubită prințesa Japoniei pentru că a renunțat la titlu

Andreea Damian

Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Andreea Damian

1 comentariu

Modelul care a venit fără lenjerie intimă la Cannes - Stiri eZZ 11 June 2019 at 20:54

[…] Modelul care a venit fără lenjerie intimă de la Cannes, cum arată, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu