Home > Fashion > Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani

Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani

modelul

O fetiță de 9 ani, care are ambele picioare amputate de când era micuță, va defila pe podium în timpul Săptămânei Modei din New York.

Daisy-May Demetre, din Birmingham, Marea Britanie, s-a născut cu hemimelie fibulară, o malformaţie congenitală a membrelor inferioare, ceea ce a obligat-o să sufere amputații ale ambelor picioare când avea doar 18 luni. Cu toate acestea, Daisy nu s-a dat bătută și și-a urmat visul de a deveni model.

După ce a mers într-un spectacol de modă pentru brandul francez Lulu et Gigi Couture în cadrul Săptămânii modei London Kids, Daisy-May Demetre a fost aleasă să reprezinte brandul în cadrul NYFW în luna septembrie. De asemenea, a fost desemnată ambassador al mărcii, scrie CNN.

Povestea fetei va inspira pe toată lumea, chiar și pe tatăl ei. „M-a inspirat arătându-mi cine este”, a spus el pentru CNN. „Privește viața cu un zâmbet pe față și face lucruri remarcabile. Fie că dansează, cântă, este o fetiță foarte specială.”

Deși va fi prima dată când va apărea la NYFW, Daisy este obișnuită cu lumina reflectoarelor, defilând pentru Nike, River Island și Boden.

Brandul Lulu et Gigi Couture a fost lăudat pentru alegerea modelului. „Acest lucru este uimitor”, a scris o persoană pe Instagram, în timp ce un alt utilizator a spus: „Este atât de incredibil. Felicitări Daisy-May”.

NYFW de anul trecut a fost cel mai incluziv sezon din toate timpurile în ceea ce privește rasa, dimensiunea și vârsta, potrivit raportului oficial al diversității The Fashion Spot.

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Impactul schimbărilor climatice „se accelerează” chiar în timp ce liderii se adună pentru discuții
Khoudia Diop
Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale
Ngoc Trinh
Modelul fără lenjerie intimă de la Cannes, amendat și condamnat în țara sa din cauza ținutei
putin
Un model de lenjerie intimă: „Putin a ordonat asasinarea mea”

Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani

by Andreea Damian   2 min
1