Tabu
Image default
FASHIONSlider

Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani

O fetiță de 9 ani, care are ambele picioare amputate de când era micuță, va defila pe podium în timpul Săptămânei Modei din New York.

Daisy-May Demetre, din Birmingham, Marea Britanie, s-a născut cu hemimelie fibulară, o malformaţie congenitală a membrelor inferioare, ceea ce a obligat-o să sufere amputații ale ambelor picioare când avea doar 18 luni. Cu toate acestea, Daisy nu s-a dat bătută și și-a urmat visul de a deveni model.

După ce a mers într-un spectacol de modă pentru brandul francez Lulu et Gigi Couture în cadrul Săptămânii modei London Kids, Daisy-May Demetre a fost aleasă să reprezinte brandul în cadrul NYFW în luna septembrie. De asemenea, a fost desemnată ambassador al mărcii, scrie CNN.

Povestea fetei va inspira pe toată lumea, chiar și pe tatăl ei. „M-a inspirat arătându-mi cine este”, a spus el pentru CNN. „Privește viața cu un zâmbet pe față și face lucruri remarcabile. Fie că dansează, cântă, este o fetiță foarte specială.”

Deși va fi prima dată când va apărea la NYFW, Daisy este obișnuită cu lumina reflectoarelor, defilând pentru Nike, River Island și Boden.

Brandul Lulu et Gigi Couture a fost lăudat pentru alegerea modelului. „Acest lucru este uimitor”, a scris o persoană pe Instagram, în timp ce un alt utilizator a spus: „Este atât de incredibil. Felicitări Daisy-May”.

NYFW de anul trecut a fost cel mai incluziv sezon din toate timpurile în ceea ce privește rasa, dimensiunea și vârsta, potrivit raportului oficial al diversității The Fashion Spot.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Alexander McQueen, dependent de twitter

realitatea

Smiley şi Gina Pistol au decis deja ce cadou îi vor oferi lui Josephine, când va împlini 18 ani

Andreea Damian

Louis Vuitton de primăvară

realitatea

Moartea sutienului: cât va dura marea „eliberare” a sânilor?

Andreea Damian

Polițiștii britanici, pe urmele unui hoț care seamănă leit cu Ross din Friends

Andreea Damian

„Am 40 de ani, dar mă simt de 70”: cum ne-a îmbătrânit pandemia

Andreea Damian

1 comentariu

Fetiţa fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani - Stiri eZZ 30 August 2019 at 19:18

[…] Fetiţa fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu