Tabu
Image default
PEOPLE

Modul în care Celia și-a chemat sufletul pereche în urmă cu opt ani!

Una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi și-a găsit perechea tocmai în Australia, locul unde a locuit multă vreme cu soțul ei. Este vorba de Celia Ancuța, solistă care și-a cunoscut soțul în urmă cu opt ani, la două săptămâni după ce a scris “Chemarea sufletului pereche”, un poem pe care l-a împărtășit și prietenilor săi virtuali.
Îndrăgita solistă are o căsnicie solidă și un copil pe care îl iubește foarte mult. Pentru cei ce nu știu, Celia și-a găsit iubit român tocmai în Australia, însă numai după ce a publicat următorul mesaj pe îl redăm și noi în continuare. “Chemarea sufletului pereche!. (O poezie pe care am scris-o în Aprilie 2012, cu 2 săptămâni înainte să îmi cunosc soțul și să începem călătoria vieții ) Dacă simți să îl chemi, cheamă-l cu tot sufletul așa cum am făcut-o eu !

celia si familia ei
celia si familia ei

“Te-Aștept să vii să mă găsești, te chem să vii să mă iubești, să mă adori, să mă alinți, să mă ridici, să nu mă minți. Să fii ce-ai fost, ce știi să fii, să mă privești cum doar tu știi, să recunoști privirea mea, să simți că am mai fost a ta. Sunt tot ce adori și ce visezi, și mi-ai jurat c-ai să mă vezi, căci mi-ai jurat iubirea ta și-n viață care va urmă. Și mi-ai jurat c-ai să revii, c-ai să mă simți și-ai să mă știi. Iar noaptea când mă vei avea ,vei ști că am mai fost a ta, vei realiza că ești COMPLET, când îți voi adormi la piept.” Celia … Aprilie 2012)”, a scris solistă pe rețelele de socializare. După care spune ea, l-a cunoscut pe Ardeli Ancuța, un român din Australia, unde a plecat și ea și după ce s-au căsătorit au făcut un copil.

 

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi a avut parte de o nouă aniversare în familie

Tabu Tabu

Andreea Raicu a împlinit 43 de ani! Care e secretul frumuseții ei și cum arăta la debut

Tabu Tabu

Smiley, mărturisiri sincere despre viața lui alături de Gina Pistol. Când i se va naște fetița

Andreea Damian

Ce intervenție și-a făcut gimnasta Diana Bulimar

Tabu Tabu

Aris are succes internațional dar colaborează și cu mulți dintre colegii ei români

Tabu Tabu

Andra a filmat cu cel mai îndrăgit actor al momentului

Tabu Tabu

Scrie un comentariu