Tabu
LIFESTYLE Slider

Moduri uimitoare în care să-ți petreci ziua de naștere în izolare socială

ziua de naștere

Chiar dacă stăm în izolare și am întrerupt rutina zilnică, nu înseamnă că nu avem motive pentru a sărbători. Toate planurile de dinainte de pandemie ne-au fost date peste cap, dar trebuie să înțelegem că viața continuă să aibă ritmul ei.

Ai crede că nu prea ai ce să sărbătorești. Mai ales în izolare, când cea mai lungă plimbare pe care o faci e din pat la baie. Este foarte normal să te simți neliniștit sau deprimat de ziua ta. Există și un termen pentru asta: Birthday Blues. Stewart Shankman, psiholog la Universitatea Illinois din Chicago, spune că poate fi normal ca ziua de naștere să declanșeze depresia, deoarece ea obligă oamenii să-și examineze identitatea. Dar momentele de bucurie și sărbătoare sunt importante și într-o perioadă de incertitudine și criză. Așadar, dacă ziua de naștere pică în această perioadă, iată câteva moduri de a profita la maxim de carantină.

De ziua ta poți petrece cât mai mult timp în pat. Vestea bună este că nici nu trebuie să te îmbraci dacă nu vrei.

Descarcă Houseparty. Este o platformă excelentă în care te poți loga alături de prieteni. Merge atât pe computer, cât și ca aplicație de mobil. Oamenii de pe tot globul o folosesc în medie 50 de minute pe zi. De aici e simplu: cădeți de acord asupra muzicii alese și puneți de-o petrecere la distanță, care, datorită straniului întregii situații, poate fi chiar mai distractivă decât una față în față. Ce e drăguț la Houseparty este că oferă jocuri. Din fericire, aplicația permite doar opt invitați, astfel încât să nu te simți copleșit că trebuie să invitați prea multe persoane.

Planifică un maraton de filme. Te simți cel mai bine în baie? Ce-ai spune de un spa la tine acasă? Pregătește din timp lumânările parfumate, baia cu spumă multă și masca de față cu avocado.

Gătitul are mari puteri terapeutice în cele mai bune zile, așa că de ce să nu găzduiești o cină pe Messenger cu rudele tale sau cu cel mai bun prieten? Fiecare dintre voi gătiți un preparat, aranjați mesele, aprindeți o lumânare, turnați un vin roșu și bucurați-vă împreună de o masă delicioasă.

Vrei să-ți faci ziua de naștere specială? Ei bine, lasă-te inspirat de site-ul american The Birthday Project. Scopul lor este de a produce o schimbare în modul în care ne sărbătorim zilele de naștere, încurajându-ne să facem acte de caritate pentru comunitățile noastre.

Nu uita de tort. Indiferent cu îți petreci ziua de naștere, tortul nu trebuie să-ți lipsească!

ARTICOLE SIMILARE

Marius Moga, cucerit de o alta blonda de la ProTV! Uite cine este noua lui iubita!

Cum să cumperi cadouri recesioniste

realitatea

Oreste Teodorescu a fost retinut de politie! Afla in ce a fost implicat omul de televiziune

Cel mai scump iPhone

realitatea

10 moduri de a citi știrile despre COVID 19 fără să te simți anxios

Andreea Damian

Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu