Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mogulul american care le-a oferit lui Meghan și Harry o casă

În interviul exploziv cu Oprah Winfrey, ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit că – după ce au părăsit familia regală – magnatul media american Tyler Perry le-a asigurat o casă și pază în California, în 2020.

Cine este Tyler Perry?

În vârstă de 51 de ani, Tyler Perry este un producător prolific, comedian, actor, producător și scenarist. Filmele și emisiunile sale TV l-au făcut un nume cunoscut în SUA, în special în rândul afro-americanilor. Perry este probabil mai cunoscut datorită seriei de filme Madea, pe care le-a scris, produs, regizat. În 2015, a construit un studio de film de 330 de acri (134 ha) în afara Atlanta, Georgia, contribuind la transformarea orașului într-o destinație de filmare. Anul trecut, el a devenit miliardar, potrivit Forbes Magazine.

Cum i-a ajutat Tyler Perry pe Harry și Meghan?

Tyler Perry le-a propus ducilor să locuiască într-unul dintre conacele sale de la Hollywood și să-i folosească serviciile de securitate atunci când s-au mutat din Canada în Los Angeles în 2020, au declarat Meghan Markle și prințul Harry în interviul acordat lui Oprah.

Cuplul a declarat că a decis să plece după ce locul în care stăteau pe insula Vancouver, vestul Canadei, a devenit cunoscut publicului larg. „Nu aveam niciun plan”, spune Meghan în interviu. „Aveam nevoie de o casă și el [Tyler Perry] și-a oferit și securitatea, așa că ne-a oferit un spațiu pentru a încerca să ne dăm seama ce aveam să facem”, a mărturisit ea.

„Cea mai mare îngrijorare a fost în timp ce ne aflam în Canada, în casa altcuiva, apoi mi s-a spus că nu vor mai avea parte de securitate”, a dezvăluit Harry. „Așa că dintr-o dată mi-a venit în minte: așteaptă o secundă, frontierele ar putea fi închise, o să ne fie luată securitatea, cine știe cât de mult va dura lockdown-ul, lumea știe unde suntem, nu este sigur, probabil că trebuie să plecăm de aici.”, a mai spus el. Harry și Meghan au spus că ulterior au decis să rămână în California, cumpărând o casă în Montecito.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să supraviețuiești în carantină la hotel

Andreea Damian

Cum ar arată celebritățile de la Hollywood dacă ar fi grase din cauza pandemiei

Tabu Tabu

Cleopatra Stratan, o nouă surpriză pentru fanii rețelelor de socializare

Tabu Tabu

Roxen și-a schimbat look ul pentru o reclamă

Tabu Tabu

De ce femeile sunt primele care intentează divorțul

Andreea Damian

5 motive pentru care iti este mereu foame – partea a III-a

realitatea

Scrie un comentariu