Home > Agenda > Mojito Night Shopping Party

Mojito Night Shopping Party

Sezonul reducerilor începe la Băneasa Shopping City pe 2 iulie, printr-o petrecere în care magazinele sunt deschise până la 2 noaptea.

La Mojito Night Shopping Party se servește gratuit cel mai la modă cocktail: mojito. Vizitatorii Băneasa Shopping City din seara de 2 iulie în mall beneficiază de mari discounturi, iar pasionații de fotbal urmăresc la Băneasa Drive In Cinema gratuit pe 2, 3, 6, 7, 10 și 11 iulie de la ora 21:30, sferturile, semifinalele și finalele Campionatului Mondial de Fotbal 2010. In pauză atmosfera este încălzită de jocuri, concursuri, muzică și majorete.

La Mojito Night Shopping Party, începând cu ora 18:00, în Băneasa Shopping City se dă startul petrecerii și ofertei extinse de reduceri. Haine, accesorii, lenjerie, decorațiuni interioare, echipamente de sport, cosmetice și bijuterii, toate pot fi cumpărate la prețuri speciale.

În plus, la fiecare 15 minute, cei prezenți în mall pot participa la tombolă, fiind răsplătiți cu premii instant, constând în vouchere de cumpărături și numeroase cadouri surpriză. Petrecerea, precum și ofertele speciale continuă în zilele de sâmbătă și duminică, până la ora 22:00. Dj Cristi Stanciu (Radio 21) și Marian Soci (Radio 21) vor asigura buna dispoziție a cumpărătorilor în timpul petrecerii.
Magazinele din Băneasa Shopping City și Feeria au discounturi speciale de până la 70% la produsele din colecția primăvară/vară.

Articole asemanatoare
Carti, jocuri, muzica si filme – totul este mai ieftin de Black Friday
Dana Savuica iti recomanda 8 piese de incaltaminte pe care nu trebuie sa le ratezi!
F64 isi prezinta lista cu produse si stocul pentru Black Friday
Reduceri aniversare DOMO!

Loading...

Comenteaza acest articol

Mojito Night Shopping Party

by realitatea   1 min
0