Tabu
Image default
FASHION

Molecule-F and Friends shop and lounge la Embryo

Molecule-F este primul magazin online din Romania dedicat in exclusivitate designerilor romani. Inainte de vacanta de iarna, Molecule-F va invita la un eveniment exclusivist de sales pentru colectiile de toamna/iarna ale designerilor romani.

Cine: 109, Ana Alexe, Andra Clitan, Alina Botea, Corina Vladescu, Fe[male], Lucian Broscatean, Keszeg Agnes, Liana Sagelean, Izabella Petrut, Sandra Galan, T-shirt Couture, Lady Magpie, Maria Filipescu si prietenii Ana Wagner, Alina Ene, Lena Dumitru, Antoaneta Opris, Raluca Arnautu, Aghata Blanck

Cum: Conceptul evenimentului este simplu – la fel ca la happening-urile anteriore de shop and lounge, Molecule-F ii cheama pe iubitorii de design, fashionisti si nu numai, pentru o sesiune spectaculoasa de sales, la preturi de designer, a celor mai bune piese din colectiile SS2010 si FW2010/2011; Un best of de shopping & lounge in atmosfera cool futurista de la Embryo; un melanj de iarna fashion genuine cu arome de mojito.

Cand: Sambata,11, si Duminica, 12 decembrie, intre 12:00 – 20:00. Unde: Embryo, Str. Ion Otetelesanu 3A-3B Intrarea costa 10 lei, pret in care este inclus un cocktail Campari Molecule-F and Friends aduce impreuna cele mai relevante nume din designul romanesc al momentului. Va asteptam cu drag.

ARTICOLE SIMILARE

Capotă Monica Maria la V for Vintage!

realitatea

Etno Glam cu Livia Dilă

realitatea

Cea mai vanata poseta Monogramouflage

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Jurnalul unei fashioniste la Săptămâna Modei la Paris, partea IV

realitatea

Uniforme de hotel Versace

realitatea

Hugo by Hugo Boss, campania toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Scrie un comentariu