Home > Fashion > Molecule-F and Friends shop and lounge la Embryo

Molecule-F and Friends shop and lounge la Embryo

Molecule-F este primul magazin online din Romania dedicat in exclusivitate designerilor romani. Inainte de vacanta de iarna, Molecule-F va invita la un eveniment exclusivist de sales pentru colectiile de toamna/iarna ale designerilor romani.

Cine: 109, Ana Alexe, Andra Clitan, Alina Botea, Corina Vladescu, Fe[male], Lucian Broscatean, Keszeg Agnes, Liana Sagelean, Izabella Petrut, Sandra Galan, T-shirt Couture, Lady Magpie, Maria Filipescu si prietenii Ana Wagner, Alina Ene, Lena Dumitru, Antoaneta Opris, Raluca Arnautu, Aghata Blanck

Cum: Conceptul evenimentului este simplu – la fel ca la happening-urile anteriore de shop and lounge, Molecule-F ii cheama pe iubitorii de design, fashionisti si nu numai, pentru o sesiune spectaculoasa de sales, la preturi de designer, a celor mai bune piese din colectiile SS2010 si FW2010/2011; Un best of de shopping & lounge in atmosfera cool futurista de la Embryo; un melanj de iarna fashion genuine cu arome de mojito.

Cand: Sambata,11, si Duminica, 12 decembrie, intre 12:00 – 20:00. Unde: Embryo, Str. Ion Otetelesanu 3A-3B Intrarea costa 10 lei, pret in care este inclus un cocktail Campari Molecule-F and Friends aduce impreuna cele mai relevante nume din designul romanesc al momentului. Va asteptam cu drag.


Loading...

Comenteaza acest articol

Molecule-F and Friends shop and lounge la Embryo

by realitatea   1 min
0