Home > Fashion > Molecule F, primul concept store online dedicat designerilor români

Molecule F, primul concept store online dedicat designerilor români

S-a lansat Molecule F, primul concept store online dedicat exclusiv designerilor români de vestimentație, genți și accesorii. Este un proiect unic care a adunat viziunile acelor designeri români care au demonstrat în timp calitatea designului lor și autenticitatea ideilor.

Molecule F reunește nume precum Ana Alexe, Rozalb de Mura, Silvia Åžerban, Andreea Bădală, Andra Clițan, Corina Vlădescu, Cristian Samfira, 109, Fe[male], Ladymagpie, Maria Filipescu, Kezeg Agnes, Elena Crișan și alți creatori într-o inițiativă de a încuraja designul românesc. Selecția a fost realizată cu rigurozitate, fiecare obiect prezent pe www.molecule-F.com este un statement despre stil, o moleculă din universul designerului care l-a gândit.

O mare parte a hainelor și accesoriilor prezente pe www.molecule-F.com sunt produse unicat, incluse în colecții capsulă concepute exclusiv pentru site. În felul acesta rezolvi într-un mod egoisto-nevinovat grija de a-ți face apariția la un eveniment important fără riscul de a mai exista altcineva îmbrăcată cu aceeași rochie.

Livrarea este atât națională, cât și internațională, iar stocul de produse se înnoiește periodic. Așa că poți deja să-ți anunți prietenele care locuiesc la Roma, Amsterdam, Paris sau New-York că pot face shopping online, cu un simplu dar fabulos click, de pe www.molecule-F.com Navigare plăcută și shopping intens!

Articole asemanatoare
Cum sa dezvolti cu succes o afacere cu haine in mediul online
Back to School cu Pink & Blue
Andreea Bădală, un nou designer român cu expunere internațională!
Lady Gaga promoveaza jambierele Murmur Chemistry

Comenteaza acest articol

Molecule F, primul concept store online dedicat designerilor români

by realitatea   1 min
0