Tabu
Image default
FASHION

Molecule F, primul concept store online dedicat designerilor români

S-a lansat Molecule F, primul concept store online dedicat exclusiv designerilor români de vestimentație, genți și accesorii. Este un proiect unic care a adunat viziunile acelor designeri români care au demonstrat în timp calitatea designului lor și autenticitatea ideilor.

Molecule F reunește nume precum Ana Alexe, Rozalb de Mura, Silvia Åžerban, Andreea Bădală, Andra Clițan, Corina Vlădescu, Cristian Samfira, 109, Fe[male], Ladymagpie, Maria Filipescu, Kezeg Agnes, Elena Crișan și alți creatori într-o inițiativă de a încuraja designul românesc. Selecția a fost realizată cu rigurozitate, fiecare obiect prezent pe www.molecule-F.com este un statement despre stil, o moleculă din universul designerului care l-a gândit.

O mare parte a hainelor și accesoriilor prezente pe www.molecule-F.com sunt produse unicat, incluse în colecții capsulă concepute exclusiv pentru site. În felul acesta rezolvi într-un mod egoisto-nevinovat grija de a-ți face apariția la un eveniment important fără riscul de a mai exista altcineva îmbrăcată cu aceeași rochie.

Livrarea este atât națională, cât și internațională, iar stocul de produse se înnoiește periodic. Așa că poți deja să-ți anunți prietenele care locuiesc la Roma, Amsterdam, Paris sau New-York că pot face shopping online, cu un simplu dar fabulos click, de pe www.molecule-F.com Navigare plăcută și shopping intens!

ARTICOLE SIMILARE

In PRAF we trust (si in Laura Vargalui)!

realitatea

Max Azria, cea mai eleganta campanie a toamnei

realitatea

Joan Smalls apare in prima ei reclama pentru Estee Lauder

realitatea

Kate Moss, preview Just Cavalli Vara 2010

realitatea

Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia

Andreea Damian

Rochiile purtate de Jenifer Lopez si Rihanna in direct de la Milano pe un site romanesc

Scrie un comentariu