Home > Fashion > Molecule F, primul concept store online dedicat designerilor români

Molecule F, primul concept store online dedicat designerilor români

S-a lansat Molecule F, primul concept store online dedicat exclusiv designerilor români de vestimentație, genți și accesorii. Este un proiect unic care a adunat viziunile acelor designeri români care au demonstrat în timp calitatea designului lor și autenticitatea ideilor.

Molecule F reunește nume precum Ana Alexe, Rozalb de Mura, Silvia Åžerban, Andreea Bădală, Andra Clițan, Corina Vlădescu, Cristian Samfira, 109, Fe[male], Ladymagpie, Maria Filipescu, Kezeg Agnes, Elena Crișan și alți creatori într-o inițiativă de a încuraja designul românesc. Selecția a fost realizată cu rigurozitate, fiecare obiect prezent pe www.molecule-F.com este un statement despre stil, o moleculă din universul designerului care l-a gândit.

O mare parte a hainelor și accesoriilor prezente pe www.molecule-F.com sunt produse unicat, incluse în colecții capsulă concepute exclusiv pentru site. În felul acesta rezolvi într-un mod egoisto-nevinovat grija de a-ți face apariția la un eveniment important fără riscul de a mai exista altcineva îmbrăcată cu aceeași rochie.

Livrarea este atât națională, cât și internațională, iar stocul de produse se înnoiește periodic. Așa că poți deja să-ți anunți prietenele care locuiesc la Roma, Amsterdam, Paris sau New-York că pot face shopping online, cu un simplu dar fabulos click, de pe www.molecule-F.com Navigare plăcută și shopping intens!

Articole asemanatoare
Cum sa dezvolti cu succes o afacere cu haine in mediul online
Back to School cu Pink & Blue
Andreea Bădală, un nou designer român cu expunere internațională!
Lady Gaga promoveaza jambierele Murmur Chemistry

Loading...

Comenteaza acest articol

Molecule F, primul concept store online dedicat designerilor români

by realitatea   1 min
0