Tabu
FASHION

Molecule F si Intel lanseaza proiectul online Chic Tech Fashion Blog

Bucuresti, 24 ianuarie 2012 – Molecule F si Intel anunta lansarea proiectului HYPERLINK Chic Tech Fashion Blog presented by Intel, un spatiu virtual unde moda si tehnologia se imbina ingenios, contribuind la exprimarea stilului personal al femeilor moderne. Chich Tech Fashion Blog isi propune sa prezinte noutati si trenduri din tehnologie care au legatura cu designul, intr-o maniera relaxata si prietenoasa, interviuri cu personalitati implicate in moda si lifestyle sau informatii despre noile gadgeturi ultrafashionable, de la smartphone-uri la notebook-uri.

Ultrabook-ul, o noua categorie de PC-uri portabile foarte usor de folosit, lansat de Intel, va fi de asemenea prezentat pe noua platforma online. Ultrabook-ul imbina performanţele unui notebook cu cele ale unui tablet PC si creeaza o noua tendinţa in industria IT datorita designului subţire si elegant. Modelele prezente momentan in România sunt Acer, Asus si Toshiba.

Chic Tech este o extensie a proiectului Molecule F, in exprimarea modei si a lifestyle-ului, pentru că astazi tehnologia este completata de moda. Oamenii sunt dependenti de gadgeturi, fiind conectati in permanenta la tot ceeea ce apare nou pe piata, urmarind trendurile. Asa cum Molecule F si-a propus sa reprezinte etalonul de varf al modei romanesti, Chic Tech va prezenta tot ceea ce este mai bun si mai nou in tehnologie.

“Chic Tech este un proiect despre stil si functionalitate”, spune Manuela Oprisan, PR Manager Intel pentru Europa Centrala si de Est. “In ultimii ani, tehnologia a contribuit tot mai mult la definirea imaginii celor care o utilizeaza. Telefoanele inteligente si tabletele au stabilit noi standarde in acest sens. In urmatorii ani, sistemele Ultrabook – subtiri, usoare si stilate – vor redefini conceptul de tehnologie fashionable”, a mai spus ea.

Proiectul online Chic Tech este structurat pe noua sectiuni, cu informatii de la cele mai noi show-uri internationale de moda in care se utilizeaza tehnologia, precum si interviuri cu designeri romani si internationali si prezentarea celor mai cool gadgeturi de pe piata.

Chic Tech se adreseaza…

Celor care stiu ca tehnologia este parte din viata noastra, dar si celor care vor sa stie mai multe despre ce inseamna tehnologie. Celor care vad in toate produsele high tech mai mult decat un produs – o exprimare a stilului personal, o parte a lifestyle-ului, un prieten inovator, un accesoriu fashionable.

Puteti accesa Chic Tech Fashion Blog la adresa HYPERLINK –

###
Despre Molecule F
Molecule-F.com este prima platforma online de promovare in exclusivitate a designerilor romani – un concept menit sa adune in acelasi loc viziunile celor care au demonstrat in timp calitatea designului lor si care au fost apreciati atat in tară, cat si in strainatate. Fiecare obiect prezent pe Molecule F poate fi un statement despre stil si o molecula din universul creativ al designerului care l-a gsndit. De aceea, selectia afisata este riguroasa si consta in unicate sau produse de serie limitata, precum si in colectii-capsula, realizate in exclusivitate pentru Molecule F.
Pentru informaţii suplimentare despre Molecule F accesati HYPERLINK – http://www.molecule-f.com

Despre Intel
Intel este lider mondial în inovatia din industria computerelor. Compania proiecteaza si dezvolta tehnologii esenţiale, ce servesc ca fundament pentru dispozitivele de computing din lume. Pentru informatii suplimentare despre Intel accesati HYPERLINK – https://newsroom.intel.com/ şi HYPERLINK – http://blogs.intel.com

ARTICOLE SIMILARE

Chilipir de la Hermes (nu chiar)

realitatea

Cununia civilă | Ce rochii de mireasă să alegi din colecțiile 2021

Andreea Damian

Shopping de primavară

realitatea

Cum a devenit Bella Hadid noua icoană a modei

Andreea Damian

Trend Alert: Insecte!

realitatea

Dior a lansat lentile de contact aurii – FOTO

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu