Tabu
PEOPLE Slider

Momente grele pentru Angelina Jolie

angelina jolie

Angelina Jolie spune că „cei mai recenţi ani din viaţa sa nu au fost cei mai uşori” şi că nu s-a simţit puternică.

Actriţa în vârstă de 44 de ani a trecut, în ultimii ani, prin mai multe momente foarte grele, de la histerectomia suferită în 2015 până la separarea de soţul ei, actorul Brad Pitt, în 2016. Recunoaște că nu s-a simțit suficient de puternică pentru a trece peste aceste momente delicate.

„Sunt o persoană obişnuită şi, mai ales în aceşti ultimi ani, nu a fost uşor şi nu m-am simţit foarte puternică. Este o problemă când nu te simţi puternică, când trebuie să tragi de tine”, a declarat Angelina Jolie pentru E! News, potrivit contactmusic.net.

Vedeta spune, însă, că, în prezent, se antrenează pentru rolul de supererou pe care îl va interpreta în filmul Marvel „The Eternals”, iar asta o ajută să se simtă puternică. Angelina Jolie spune că cei șase copii pe care-i are cu Brad Pitt – Maddox, de 18 ani, Pax, de 15 ani, Zahara, de 14 ani, Shiloh, de 13 ani și gemenii Knox și Vivienne, de 11 ani, s-au implicat în antrenament.

Recent, fiul ei  cel mare, Maddox, a decis să urmeze cursurile facultăţii de biochimie de la Universitatea Yonsei, din Seul, Coreea de Sud, iar actriţa a recunoscut că îi va fi dificil să stea departe de acesta. „Sunt atât de mândră de el şi el era pregătit. Am fost emoţionată. Locuinţa noastră din Cambodgia (ţara de unde a fost adoptat Maddox, n.r.) este la o distanţă de doar şase ore, deci plănuiesc să îl … hărţuiesc”, a glumit ea. „Voi fi una dintre acele mămici. Au trecut doar câteva zile, dă-mi câteva săptămâni și s-ar putea să mă aflu într-un avion.”

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?

Andreea Damian

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Andreea Damian

Afla care sunt de fapt traditiile culinare ale americanilor

realitatea

Deși bogăția este în creștere, lumea a ajuns la cel mai mic nivel de fericire din ultimii zece ani

realitatea

Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Imagini din noua locuință

Tabu Tabu

Adoptă o mamă – Mirela Retegan are din nou grijă de mamele aflate în situații dificile

Andreea Damian

1 comentariu

Angelina Jolie trece prin momente groaznice - Stiri eZZ 27 August 2019 at 22:08

[…] Angelina Jolie trece prin momente groaznice, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu