Home > Slider > Momente grele pentru Angelina Jolie

Momente grele pentru Angelina Jolie

angelina jolie

Angelina Jolie spune că „cei mai recenţi ani din viaţa sa nu au fost cei mai uşori” şi că nu s-a simţit puternică.

Actriţa în vârstă de 44 de ani a trecut, în ultimii ani, prin mai multe momente foarte grele, de la histerectomia suferită în 2015 până la separarea de soţul ei, actorul Brad Pitt, în 2016. Recunoaște că nu s-a simțit suficient de puternică pentru a trece peste aceste momente delicate.

„Sunt o persoană obişnuită şi, mai ales în aceşti ultimi ani, nu a fost uşor şi nu m-am simţit foarte puternică. Este o problemă când nu te simţi puternică, când trebuie să tragi de tine”, a declarat Angelina Jolie pentru E! News, potrivit contactmusic.net.

Vedeta spune, însă, că, în prezent, se antrenează pentru rolul de supererou pe care îl va interpreta în filmul Marvel „The Eternals”, iar asta o ajută să se simtă puternică. Angelina Jolie spune că cei șase copii pe care-i are cu Brad Pitt – Maddox, de 18 ani, Pax, de 15 ani, Zahara, de 14 ani, Shiloh, de 13 ani și gemenii Knox și Vivienne, de 11 ani, s-au implicat în antrenament.

Recent, fiul ei  cel mare, Maddox, a decis să urmeze cursurile facultăţii de biochimie de la Universitatea Yonsei, din Seul, Coreea de Sud, iar actriţa a recunoscut că îi va fi dificil să stea departe de acesta. „Sunt atât de mândră de el şi el era pregătit. Am fost emoţionată. Locuinţa noastră din Cambodgia (ţara de unde a fost adoptat Maddox, n.r.) este la o distanţă de doar şase ore, deci plănuiesc să îl … hărţuiesc”, a glumit ea. „Voi fi una dintre acele mămici. Au trecut doar câteva zile, dă-mi câteva săptămâni și s-ar putea să mă aflu într-un avion.”

Articole asemanatoare
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”
Angelina Jolie
Angelina Jolie își învață fiicele cum să seducă bărbații

1 Response

  1. Pingback : Angelina Jolie trece prin momente groaznice - Stiri eZZ

Comenteaza acest articol

Momente grele pentru Angelina Jolie

by Andreea Damian   1 min
1