Home > Slider > Momente grele pentru Charlize Theron. Actrița a suferit trei operații

Momente grele pentru Charlize Theron. Actrița a suferit trei operații

Charlize Theron

Charlize Theron a dezvăluit că a suferit trei operații, după ce s-a rănit în timpul filmărilor. Actrița sud-africană nu a oferit însă informații suplimentare cu privire la cauzele care au adus-o pe mâna medicilor.

Laureată cu un premiu Oscar, Charlize s-a lovit la un deget în timpul filmărilor pentru pelicula The Old Guard. „Filmez pentru o peliculă de acțiune și mi-am rupt un ligament în timpul unei scene de luptă. Totodată, mi-am distrus și cotul”, declara ea la începutul  lunii octombrie.

Vedeta în vârstă de 44 de ani a dezvăluit că a trebuit să fie supusă la treiintervenții chirurgicale pentru a-și repara degetul mare. Charlize Theron a purtat un dispozitiv ortopedic la mâna stângă, în timp ce a promovat noi filme Bombshell și The Addams Family și a spus reporterilor că s-a lovit în timpul unei scene de luptă într-un film de acțiune.

Dar în episodul de marți din The Ellen DeGeneres Show, ea a oferit mai multe detalii despre accident. „Mă luptam cu un tip foarte mare și el purta o vestă antiglonț, iar degetul mare s-a blocat în vestă și când a făcut o mișcare bruscă, degetul meu s-a răsucit”, a mărturisit actrița. „Am căzut în genunchi și am plâns ca un copil”, a adăugat Charlize.

Charlize Theron are în palmares roluri precum cele din „Monster” (2003), „Cu capul in nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) și „Hancock” (2009). Actrița a jucat, alături de Viggo Mortensen, în „The Road” și a ma fost văzută în comedia romantică „ Young Adult” (2011). În 2012, aceasta a jucat în două pelicule cu mare succes de casă – „Snow White &The Huntsman” și „Prometheus”. De asemenea, actrița a jucat în 2014 în „A Million Ways to Die in the West”, iar, in 2015, în „Dark Places” și „Mad Max: Fury Road”, care a câștigat șase premii Oscar.

Articole asemanatoare
Charlize Theron
Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn
Charlize Theron
2.800 de ore de muncă pentru rochia Louis Vuitton purtată de Charlize Theron
Charlize Theron
Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante
Charlize Theron
Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”

Comenteaza acest articol

Momente grele pentru Charlize Theron. Actrița a suferit trei operații

by Andreea Damian   1 min
0