Tabu
PEOPLE Slider

Momentul în care Sharon Stone a izbucnit în lacrimi

sharon stone

Sharon Stone a fost recompensată de Crucea Roșie Italiană pentru eforturile sale umanitare. Actrița a fost copleșită de emoții și a izbucnit în lacrimi chiar înainte de a primi medalia Crucea de Aur de Merit.

Nici când a urcat pe scenă, pentru a i se oferi distincția, vedeta, în vârstă de 60 de ani nu și-a putut reține lacrimile. Președintele Crucii Roșii Italiene i-a oferit și tricoul roșu, piesa vestimentară purtată de voluntarii organizației.

Sharon Stone se afla deja în Italia, unde filmează pentru un nou sezon al serialului de televiziune „The New Pope”, alături de Jude Law și John Malkovich. Dar ca să fie prezentă la evenimentul dedicat ei, vedeta și-a luat o zi liberă.

Toate privirile au fost ațintite spre ea. Actrița a arătat senzațional într-o ținută specială, demnă de un star de cinema. Sharon Stone a purtat o rochie roșie, mulată pe corp, îi punea în evidență silueta. În privința machiajului, aceasta a optat pentru unul natural. Părul și l-a aranjat simplu, pieptănat pe spate. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri și un colier de perle.

Sharon Stone a postat și o fotografie pe Instagram în care apare îmbrăcată într-un tricou al Crucii Roșii. Vedeta a fost surprinsă din spate, ridicând brațele victorioasă. „Acești voluntari lucrează în fiecare zi fără să primescă un mulțumesc. Câți voluntari mor fără să li se mulțumească sau să li se aducă recunoștință? Vă salut”, a scris ea în descrierea imaginii.

Shaton Stone este implicată în diverse campanii umanitare, în special cele pentru strângerea de fonduri dedicate găsirii unui leac pentru HIV. Pentru activitatea sa în acest sens, a primit Premiul Umanitar din partea Fundaţiei Harvard şi Premiul Summit-ului Păcii. S-a implicat, de asemenea, într-o campanie pentru ajutorarea oamenilor din Africa de a asigura asistenţă medicală, apă potabilă şi hrană.

 

ARTICOLE SIMILARE

Irina Rimes a pozat cum nu se aștepta nimeni

Tabu Tabu

Producătoarea Dana Mladin a ajuns la aeroportul Otopeni pe timp de criză. Ce a găsit acolo greu de descris

Tabu Tabu

Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

realitatea

Între 26 și 29 mai, cercetători de pe 6 continente dezbat construcțiile viitorului, la CLIMA 2019

realitatea

Diana Dumitrescu a aniversat doi ani de relație

Tabu Tabu

Ce cadou și-a făcut Dorian Popa de ziua lui

Tabu Tabu

Scrie un comentariu