Home > Lifestyle > MONA MURESAN si alte romance sexy care fac cariera in bodybuilding! FOTO senzationale!

MONA MURESAN si alte romance sexy care fac cariera in bodybuilding! FOTO senzationale!

 

 

Mona Mureşan este considerată, la ora actuală, cea mai sexy practicantă de bodybuilding din SUA. A câştigat şapte competiţii în ultimii patru ani şi a ajuns pe coperta Muscle&Fitness Hers, cea mai cunoscută revistă de specialitate de peste ocean. Mona este născută în Transilvania, are 35 de ani, iar în 1992 a emigrat în SUA împreună cu familia. A lucrat o perioadă ca ospătăriţă, dar în acelaşi timp mergea la sală pentru a-şi contura trupul pe care îl dorea. După succesele înregistrate în competiţii, a cumpărat restaurantul din New York în care lucra.
“Primesc de multe ori provocări la skandenberg din partea clienţilor, dar de obicei refuz. Nu aş vrea să-i fac să se simtă stânjeniţi. Este greu pentru un bărbat să piardă în faţa unei femei. Vreau ca toţi clienţii mei să aibă plăcerea de a se întoarce”, spune Mona Mureşan.

O altă musculoasă sexy din România este Alina Popa. “Încă de la 12 ani îmi făcea plăcere să fac flotări sau tracţiuni. La 15 ani am început cursurile de aerobic şi mă concentram în special pe partea de fitness. Am început să merg la sală de la 18 ani, la început cu gândul de a mai slăbi, dar până la urmă am primit sugestia de a concura. A fost o adevărată onoare”, rememorează Alina Popa. În 2004, ea a obţinut locul doi la europene, pentru ca mai târziu să câştige titlul mondial. A trecut apoi la profesionişti şi participă la turnee în întreaga lume. “Mă antrenez cinci zile pe săptămână, o grupă de muşchi pe zi. Fac antrenamente cu greutăţi mari tot timpul, cu excepţia picioarelor, unde folosesc o greutate scazută, dar repetări mai multe”, a povestit Alina Popa.

În continuă ascensiune, Oana Elena Hreapca se pregăteşte pentru primele concursuri ca profesionistă. În vârstă de 30 de ani, Oana a fost încă de mică pasionată de sport. “La 13 ani am început să merg la atletism şi am fost campioană la juniori. Am ieşit campioană şi la haltere, pentru ca apoi să mă concentrez pe bodybuilding. În 2006 am câştigat prima competiţie internaţională, iar apoi şi campionatele naţionale. Visul meu este să ajung între profesionişti”, a spus Oana Hreapca.

Articole asemanatoare
Cea mai SOLIDA femeie-bodybuilder dezvaluie de ce NU ARE IUBIT

1 Response

Comenteaza acest articol

MONA MURESAN si alte romance sexy care fac cariera in bodybuilding! FOTO senzationale!

by realitatea   1 min
1