Home > Lifestyle > Monica Anghel, scandal monstru cu Delia in culisele “Te cunosc de undeva”!

Monica Anghel, scandal monstru cu Delia in culisele “Te cunosc de undeva”!

Odata cu noul sezon “Te cunosc de undeva” au inceput si scandalurile. Si acestea au pornit de cand s-au anunta noii jurati, mai exact, Pepe, Delia si Monica Anghel le-au luat locul Andreei Balan, Ozanei Barabancea si lui Aurelian Temisan.

Acum, Brenciu va face parte din noul juriu al show-ului “Te cunosc de undeva”, in locul Deliei care a fost… pusa pe bara. Cea care l-a propus pe Brenciu ca jurat a fost nimeni alta decat Monica Anghel, informatie care a ajuns si la urechile Deliei.

“Delia s-a certat ingrozitor  cu Monica Anghel. I-a reprosat ca a lucrat-o pe la spate si ca nu e frumos sa faca asa ceva, mai ales o cantareata care are totusi un statut. Delia era suparata ca Monica l-a propus pe Brenciu il locul ei. S-au certat. Iar Monica e si ea cu gura mare… va dati seama ce a iesit acolo. Delia era suparata si pentru faptul ca, atunci cand si-a negociat contractul pentru “Te cunosc de undeva” a cerut o suma destul de mare, iar cei de la Antena nu i-au dat. Dar ea a acceptat sa fie in juriu si pe o suma mai mica, iar acum s-a trezit ca au dat-o afara. Filmarile cu noul jurat, Horia Brenciu, au inceput”, au dezvaluit surse implicate in proiect pentru wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
delia
Delia va deveni mamă în curând? Mama sa a dat-o de gol
Soc! MONICA ANGHEL e grav bolnava si refuza sa se mai trateze!
Drama Monicai Anghel! Si-a facut liposuctie, dar a intrat in depresie si a vrut sa se sinucida
Delia nu poate deveni mămică! Ce are de gând să facă

1 Response

Comenteaza acest articol

Monica Anghel, scandal monstru cu Delia in culisele “Te cunosc de undeva”!

by   1 min
1