Tabu
Image default
PEOPLESlider

Monica Anghel și-a tras conac boieresc. Cât costă o noapte de cazare acolo

Cântăreața Monica Anghel a devenit în 2015 proprietara unui conac cu opt camere, în stil boieresc. Pensiunea din Berevoeşti, judeţul Argeş, este amplasată într-un cadru idilic, în apropierea pădurii și a unui râu.

Pensiunea vedetei se numește „Sfânta Elena” și este situată la 5 kilometri de satul Gămăceşti. Locația a primit o nouă față în plină pandemie. Mai exact, în perioada lockdown-ului, împreună cu întreaga familie, Monica s-a autoizolat la reședința din Argeș unde a muncit pe brânci pentru a renova întreaga reședință.

Potrivit descrierii oferite de site-ul Booking.com, conacul dispune de un lounge comun, restaurant, bar și grădină. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată și TV cu ecran plat. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, o terasă și parcare privată gratuită. Unele camere oferă vedere la grădină. Oaspeții au posibilitatea de a alege între un mic dejun continental sau tip bufet. De asemenea, la conac se poate juca tenis de masă.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel

Preţul unei camere pe noapte este 280 de lei, dar politica proprietăţii permite rezervarea unei camere pe minimum două nopţi. Există două tipuri de cameră: camera Queeen, cu două paturi şi o canapea extensibilă, şi camera dublă, cu două paturi de o persoană. Preţul este acelaşi indiferent de tipul camerei.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba. Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei”, povestea Monica Anghel într-un interviu mai vechi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Anghel (@monikanghel)

ARTICOLE SIMILARE

Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar

realitatea

Reguli de etichetă modernă pe care orice doamnă trebuie să le cunoască

Andreea Damian

Kate Middleton, desfigurată de vânătăi! Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Top 7 locuri publice in care sa faci sex

realitatea

Ce fericiți sunt Denis Ștefan și familia lui

Tabu Tabu

Bianca Drăgușanu și Anda Adam au îngropat securea războiului. Ce mesaje și-au transmis una alteia

Andreea Damian

Scrie un comentariu