Home > Agenda > MONICA BARLADEANU – scena de sex cu ANDI VASLUIANU

MONICA BARLADEANU – scena de sex cu ANDI VASLUIANU

La Festivalul de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj, a fost proiectat “Despre oameni si melci” al regizorului Tudor Giurgiu, film in care Monica Barladeanu si Andi Vasluianu sunt protagonistii unei scene de sex extrem de fierbinti.

“Nu am tras multe duble.  A fost bine din prima, dar şi cea mai detaliată scenă de sex pe care am jucat-o  până acum. Norocul meu – şi sper că şi al Monicăi – e că mie mi-a plăcut foarte  tare de ea şi atunci secvenţa a decurs în mod natural”, a mărturisit Andi  Vasluianu.

O istorie amuzanta, inspirata de intamplari reale, “Despre oameni si melci” – revenirea regizorului Tudor Giurgiu dupa 6 ani de pauza –  relateaza povestea unui grup de muncitori care lucreaza intr-o fabrica aflata in  faliment, in Romania de la inceputul anilor ’90. Totul se schimba cand unul  dintre baieti gaseste o solutie inedita menita sa-i salveze colegii de la somaj  si sa scoata uzina din faliment: transfomarea fabricii in crescatorie de melci.

“Am acceptat rolul din <<Despre oameni si melci>> pentru ca  scenariul mi s-a parut extrem de amuzant si pentru ca mi-am dorit sa lucrez cu  Tudor Giurgiu. Manuela e secretara directorului fabricii ARO din Campulung, o  fata ajunsa la 30 de ani, fara o relatie stabila si un viitor sigur in Romania  anului 1992. Are un amor ilicit cu seful de sindicat si ajunge sa se ajusteze  din mers la schimbarile care survin in fabrica in urma unei propuneri de  privatizare, venita din partea unor francezi. E un om derutat” a povestit Monica  Barladeanu.

Citeste mai mult pe:  http://procinema.ro/stiri/monica-barladeanu-si-tudor-giurgiu-deschid-festivalul-tiff-din-2012-vezi-primele-imagini-din-despre-oameni.html#ixzz1wo6aaBHn

Articole asemanatoare
Clipul TIFF cu Oana Pellea și Maia Morgenstern șochează habotnicii
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
Grand Cinema & More aniverseaza 400 de reprezentatii din cadrul stagiunii de evenimente culturale

Loading...

Comenteaza acest articol

MONICA BARLADEANU – scena de sex cu ANDI VASLUIANU

by   1 min
0