Tabu
PEOPLE Slider

Monica Bârlădeanu s-a pozat fără machiaj! Care sunt secretele frumuseții ei

Monica Barladeanu

Monica Bârlădeanu s-a pozat din nou fără machiaj și arată fabulos!

Actrița arată perfect la 41 de ani. Dovada e o fotografie pe care a postat-o recent pe pagina ei de Instagram și care a primit numeroase aprecieri din partea admiratorilor ei.

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Ea a avut curajul să facă ceea ce multe alte vedete de la noi nu pot. Și anume, să pozeze fără pic de machiaj pe chip.

Lumea a fost șocată să vadă cât e de frumoasă, fără niciun fel de artificiu.

@monicabarladeanu

Monica s-a pozat înfofolită cu căciulă, fular și mască de protecție. Plus ochelari de vedere. Chiar și așa, se vede cu ochiul liber cât este de frumoasă. Vedeta a primit o mulțime de comentarii pozitive și de apreciere.

Care e secretul frumuseții ei?

Monica Bârlădeanu a explicat în ce anume constă ritualul său de frumusețe.

„Nu fac niciodată, sub nicio formă, rabat de la îngrijirea pielii, pentru că asta chiar nu poți recupera: elasticitatea sau calitatea pielii. Pur și simplu, n-o poți îmbunătăți cu nimic: nici cu stimulări, nici cu tot felul de lasere, ca să nu mai zic de injectabile. Și de aceea, din valiza mea, dacă valiza mea ar avea ipotetic 23 de kilograme – deși nu are niciodată, are în jur de 30 – vreo patru kilograme sigur sunt creme”, a dezvăluit actrița, într-un interviu.

„Dimineața mea începe cu deschis laptopul, mi-am făcut cafeaua, demachiat în oglindă și masca numărul 1. Mai răspund la o jumătate de email, mă șterg, urmează masca numărul 2…”, descrie Monica ritualul ei zilnic de frumusețe.

Cât privește dieta pe care o ține pentru a se menține în formă, Monica Bârlădeanu se ferește să fie prea explicită: „Ce aleg eu să mănânc mi se potrivește mie. Cert este că am înlocuit pâinea cu o felie de secară, comprimată, cu semințe, care este foarte sățioasă și e foarte bogată în fibre și, dacă mănânci o felie pe zi, ești în regulă. Asta nu înseamnă că e singurul lucru pe care-l mănânc. Dar nu mănânc redundant”.

ARTICOLE SIMILARE

Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale

realitatea

Robotul-polițist din Los Angeles e sexist? A ignorat o femeie care i-a cerut ajutorul

Andreea Damian

Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, din nou colegi

Tabu Tabu

MUKBANG – fenomenul concursului de (consum) mâncat live pe Youtube tot ce ai în frigider

Dora Constantinovici

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat

Andreea Damian

Isabel dos Santos: cea mai bogată femeie din Africa și-a făcut averea din corupție la vedere

realitatea

Scrie un comentariu