Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Monica Bârlădeanu s-a pozat fără machiaj! Care sunt secretele frumuseții ei

Monica Bârlădeanu s-a pozat din nou fără machiaj și arată fabulos!

Actrița arată perfect la 41 de ani. Dovada e o fotografie pe care a postat-o recent pe pagina ei de Instagram și care a primit numeroase aprecieri din partea admiratorilor ei.

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Ea a avut curajul să facă ceea ce multe alte vedete de la noi nu pot. Și anume, să pozeze fără pic de machiaj pe chip.

Lumea a fost șocată să vadă cât e de frumoasă, fără niciun fel de artificiu.

@monicabarladeanu

Monica s-a pozat înfofolită cu căciulă, fular și mască de protecție. Plus ochelari de vedere. Chiar și așa, se vede cu ochiul liber cât este de frumoasă. Vedeta a primit o mulțime de comentarii pozitive și de apreciere.

Care e secretul frumuseții ei?

Monica Bârlădeanu a explicat în ce anume constă ritualul său de frumusețe.

„Nu fac niciodată, sub nicio formă, rabat de la îngrijirea pielii, pentru că asta chiar nu poți recupera: elasticitatea sau calitatea pielii. Pur și simplu, n-o poți îmbunătăți cu nimic: nici cu stimulări, nici cu tot felul de lasere, ca să nu mai zic de injectabile. Și de aceea, din valiza mea, dacă valiza mea ar avea ipotetic 23 de kilograme – deși nu are niciodată, are în jur de 30 – vreo patru kilograme sigur sunt creme”, a dezvăluit actrița, într-un interviu.

„Dimineața mea începe cu deschis laptopul, mi-am făcut cafeaua, demachiat în oglindă și masca numărul 1. Mai răspund la o jumătate de email, mă șterg, urmează masca numărul 2…”, descrie Monica ritualul ei zilnic de frumusețe.

Cât privește dieta pe care o ține pentru a se menține în formă, Monica Bârlădeanu se ferește să fie prea explicită: „Ce aleg eu să mănânc mi se potrivește mie. Cert este că am înlocuit pâinea cu o felie de secară, comprimată, cu semințe, care este foarte sățioasă și e foarte bogată în fibre și, dacă mănânci o felie pe zi, ești în regulă. Asta nu înseamnă că e singurul lucru pe care-l mănânc. Dar nu mănânc redundant”.

ARTICOLE SIMILARE

Ricky Gervais l-a supărat pe Tom Hanks deși cel mai șifonat a ieșit CEO-ul Apple Tim Cook

Dora Constantinovici

Alice Cooper, „pact de moarte” cu soţia sa

Andreea Damian

Cum și-a sărbătorit Andreea Esca ziua de naștere

Tabu Tabu

Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson

Andreea Damian

Sore a câștigat primele ei competiții sportive

Tabu Tabu

Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu a venit la premiera filmului „Urma”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu