Tabu
FASHION

Monica Belluci la 47 de ani. Hot or not?

Săptămâna aceasta Monica Bellucci a filmat o nouă campanie pentru Dolce & Gabbana, relateaza DailyMail. La 47 de ani, Monica își menține o siluetă de invidiat, emanând același sex appeal ca la 20 de ani, cu o atitudine de divă contemporană.

Nu știm care parte din viața sa o menține în formă, cert e că formele sale bine definite, silueta clepsidră și atitudinea feminină sunt printre atuurile care au făcut-o celebră. Actrița a dat naștere unei fetițe anul trecut, ea mai având o fiică de 7 ani împreună cu soțul sau, actorul Vincent Cassel, care a jucat în filmul ‘Lebada Neagra’.

Actrița declară că cele două fiice ale sale au apărut în viața sa la momentul potrivit, fiind capabilă să le ofere tot ce și-ar fi dorit, ca mamă. “Cel mai important lucru în ceea ce privește copiii este să le oferi acestora timpul tău: este tot ce contează”, declară actrița.

Text: Ioana Bora

foto: screenshot Martini Gold Movie

ARTICOLE SIMILARE

Calvin Klein lanseaza colectia de costume de baie pentru 2011

realitatea

Cum a ajuns pasiunea pentru articolele din piele să alimenteze incendiile din Amazonia

Andreea Damian

Tom Ford creează pentru H&M

realitatea

3 comentarii

Monica Belluci la 47 de ani. Hot or not? | Elodia 27 October 2011 at 12:52

[…] Tabu […]

Răspunde
AndreeaEyya 27 October 2011 at 14:39

Hot!

Răspunde
Monica Belluci la 47 de ani. Hot or not? | Mondeni 19 November 2011 at 10:57

[…] more here:  Monica Belluci la 47 de ani. Hot or not? Related Posts:Christian Louboutin a creat un cocktail bar în formă de pantofCe rochie ți se […]

Răspunde

Scrie un comentariu