Home > Agenda > Monica Birladeanu va sarbatori ziua femeii la The Woman

Monica Birladeanu va sarbatori ziua femeii la The Woman

Actrita si antreprenoarea Monica Birladeanu va sarbatori ziua femeii in Cluj-Napoca prin participarea ca speaker in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman.

Monica-Birladeanu-va-sarbatori-ziua-femeii-la-The-Woman2Monica Birladeanu va vorbi femeilor lider pe 10 martie despre importanta pasiunii in tot ceea ce construim, intocmai cum ea a reusit sa creeze Mooncast in propriul garaj unde a invatat sa sculpteze in ceara si argint. Linia de bijuterii Mooncast a gandit-o si construit-o singura, de la piesele in sine, pana la identitate si distributie.

Monica locuieste in prezent in Los Angeles unde in urma cu patru ani si-a lansat propria casa de productie cu 23 de proiecte la activ. Monica a absolvit Facultatea de Drept din Iasi, iar in 2002 si-a indeplinit visul de a lucra in televiziune, moderand emisiunea „La Strada” pe B1TV. Din 2004, actrita a inceput sa joace in filme dintre care amintim:  Despre Oameni si Melci (2012), The Death of Mr. Lazarescu (2005) si Francesca (2009).

Pasiunea profesionala – element definitoriu al femeii lider

La baza succesului se afla pasiunea si pentru Loana Comsa, consilier psihologic si coach care dupa 25 de ani de activitate in sectorul business a ales sa fie mai aproape de oameni si de trairile lor. In cadrul The Woman, Loana va prezenta celor peste 300 de femei pasionate de antreprenoriat si leadership cum sa managerieze stresul.

Incurajarea femeii in a ocupa pozitii de conducere va fi accentuata si prin prezentarea Stelei Toderascu care ocupa functia de Commercial Marketing Manager AVON Romania&Moldova. Stela va aborda zona de women empowerment care a fost promovata intens inca de la finalul anului trecut prin campania Schimba Lumea (derulata de catre AVON). Aceasta campanie a pornit de la un studiu derulat de catre AVON si care a surprins aspecte legate de preocuparile romancelor cu privire la familie, antreprenoriat, feminitate etc.

Stela Toderascu are o experienta de 11 ani in companie si coordoneaza activitatea celor 3 arii ale departamentului de marketing din Romania si Moldova: Marketing Planning, PR si Digital.

Monica-Birladeanu-va-sarbatori-ziua-femeii-la-The-Woman1Gala de Premii The Woman

Tematica principala a celei de-a V-a editii The Woman este „Femeia lider esti tu!”  centrata prin Gala de Premii The Woman, panel-urile de discutie si prezentarile care vor avea loc in 10 martie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

The Woman este mai mult decat un eveniment, este o traditie a recunoasterii femeii lider. Dorim ca prin acest eveniment sa incurajam femeile in a se dezvolta continuu din punct de vedere profesional in business-urile pe care le reprezinta sau le conduc, afirma Teodora Ola, PR Libero Events.

Gala de Premii The Woman are ca scop recunoasterea si promovarea femeilor implicate in actiuni care ajuta comunitatea si care au reusit sa inspire si sa isi atinga obiectivele profesionale. 10 femei lider vor fi premiate in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman din zonele de interes precum: educatie, cariera, branding personal, jurnalism sau CSR.

Premiile The Woman sunt acordate in baza cercetarilor realizate, iar printre criteriile de selectie enumeram activitatea intreprinsa in cadrul comunitatii, imaginea construita de-a lungul timpului, dedicarea fata de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obtinute., a declarat Teodora Ola.

12 femei lider din Romania vor participa la cea mai importanta conferinta de leadership feminin din Cluj-Napoca si vor inspira prin exemplul personal, experientele profesionale si personale comunitatea femeilor de afaceri. Acestea sunt: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Ingrid Vlasov (Designer vestimentar), Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania si Bulgaria), Cristina Savuica (Country Manager Lugera), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS Romania), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision) si Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON Romania&Moldova) care va modera evenimentul.

Articole asemanatoare
Femeia lider va fi premiata la Cluj-Napoca
Maia Morgenstern la The Woman, Conferinta de Leadership Feminin, Cluj-Napoca
Andreea Raicu vine la Cluj la conferinta The Woman

Comenteaza acest articol

Monica Birladeanu va sarbatori ziua femeii la The Woman

by realitatea   2 min
0