Home > beauty > Monica Columbeanu prezintă LPG, inovație absolută

Monica Columbeanu prezintă LPG, inovație absolută

Poti sa “Slabesti acolo unde doresti!” prin tehnici non-chirurgicale (noninvazive) extrem de eficiente in   indepartarea  grasimii localizate, “incapatanate”, in tratarea celulitei  si tonifiere.

Celebrul Cellu M6®, cel mai performant aparat de stimulare celulara a implinit 24 ani. Rezultatul a peste 20 ani de cercetare si expertiza in endermologie, aceasta noua generatie de aparate garanteaza rezultate spectacoloase in tratamente de slabire si anti-aging.

Aparatul Cellu M6® isi schimba aspectul si se imparte acum in doua versiuni:
Cellu M6® Endermolab-un concept global inovativ si minimalist- platforma tehnica a fost ingenios integrata intr-un cub, sub patul de tratament. 
Cellu M6® Integral pastreaza forma initiala a aparatului Cellu M6® si vine acum cu un design nou, mult mai compact si rotunjit, ce ne duce cu gandul la silueta feminina
Cellu M6 Keymodule [2] -doua tehnologii revolutionare pentru fata si corp
Cellu M6 Keymodule este rezultatul a peste 20 de ani de cercetari stiintifice si evolutie tehnologica. Generatia 2010 a aparatului profesional  Cellu M6 Keymodule este prevazuta cu noi manipoluri  pentru tratamente, cu performante excelente in actiunea in profunzime asupra tesutului adipos pentru o modelare armonioasa a formelor. Cellu M6 Keymodule [2] include atat tratamente de Lipomassage  cat si de Liftmassage – ce trateaza tesuturile delicate cum sunt cele ale fetei, gatului si decolteului. 

Wellbox: O silueta de invidiat si o fata mai tanara la tine acasa!!! Wellbox este aparatul prin care poti avea tratamentele profesionale la tine acasa. Aceleasi patente LPG Cellu M6 in intimitatea caminului tau!

Articole asemanatoare
Secretul siluetei Juliei Jianu
Sylvia: A fi femeie este un privilegiu

Comenteaza acest articol

Monica Columbeanu prezintă LPG, inovație absolută

by realitatea   1 min
0