Tabu
Image default
lifestyle

Monica Columbeanu: succesul în viziunea mea

« Succesul este dificil de definit. Mulți îl echivalează cu bogăția, poziția socială, puterea și fericirea. Dar adevăratul succes nu e ceva ce achiziționezi sau ceva ce „îți iese”. E mai degrabă o călătorie pe care o întreprinzi de-a lungul vieții. Percepția succesului nu este identică pentru doi indivizi, procesul, însă, este același pentru oricine.

Succesul nu este rezervat doar celor care dispun de resurse financiare sau de talente speciale. Este la îndemâna tuturor celor dotați cu inteligență, abilitate și dornici să învețe și să aplice câteva principii practice, pe care apoi să le respecte zi de zi. Trăim într-o perioadă a realizărilor.

Niciodată nu au realizat oamenii mai multe lucruri în domenii diferite și în atât de scurt timp, decât în zilele noastre. Niciodată nu au existat mai multe ocazii de a ne transforma visele în realitate decât există astăzi. Universul este guvernat de legile naturii și de cele făcute de om. Putem încălca legile făcute de om, cum ar fi legea traficului rutier, și e posibil să nu fim prinși. Dar dacă încercăm să nu respectăm legile naturii, vom fi „prinși” de fiecare dată, fără excepție.

Cred că folosirea cu inteligență și armonizarea cu abilitate a acestora pot să descifreze codul de la seiful succesului. Acesta este motivul pentru care cred că succesul este la îndemâna oricui dotat cu aceste calități, așa cum o demonstrează nenumăratele exemple din istorie. Mă gândesc mereu la celebrele cuvinte: „nu au știut că acest lucru e imposibil, așa că l-au făcut“. Dacă tu crezi că poți face un lucru sau dacă crezi că ai dreptate, trebuie să mergi neabătut înainte.

Nimeni nu poate avea succes fără a avea încredere în forțele proprii. Dacă nu credem în noi, e puțin probabil că alții vor crede. Oamenii de succes știu exact ceea ce vor și își construiesc și mijloacele atingerii țelului propus. Perseverența și anduranța sunt cu siguranță calitățile pe care succesul le reclamă. La toate acestea, cred că norocul are rolul lui în ecuația succesului.

Invariabil atragem în viața noastră persoane și situații care corespund gândurilor noastre predominante. Persoanele care folosesc în mod constant o gândire pozitivă sunt deseori catalogate drept norocoase. Este și cazul meu. Încerc să gândesc tot timpul pozitiv și de cele mai multe ori lucrurile îmi ies așa cum îmi propun. Mama îmi spune deseori aceste cuvinte: „Cultivi un gând și culegi un fapt;/ Cultivi un fapt și culegi un obicei;/ Cultivi un obicei și culegi un caracter/ Cultivi un caracter și culegi un destin“.»

ARTICOLE SIMILARE

Mama, tata și mama

realitatea

Kylie Minogue admite folosirea botoxului

realitatea

CULINAR TABU: Somon mediteranean

realitatea

Expo foto la Londra, Rankin

realitatea

Jessica Biel, o bucătăreasă nepricepută

realitatea

Vrei sa fii o mamica in forma?

realitatea

Scrie un comentariu