Home > Agenda > stiri > MONICA DASCALU face sporturi extreme si vrea sa zboare in Cosmos! FOTO din pictorialul TABU

MONICA DASCALU face sporturi extreme si vrea sa zboare in Cosmos! FOTO din pictorialul TABU

MONICA DASCALU a marturisit in interviul acordat lui Dan-Silviu Boerescu pentru TABU de aprilie ca este pasionata de sporturile extreme. In vacante, MONICA DASCALU face in mod curent parasailing, iar acasa se plimba cu un triciclu supersportiv Can-Am prin jurul Bucurestiului. Mai mult, cand era copil, vedeta PRO TV si PRO TV International visa sa devina ….cosmonaut, iar acest vis nu a parasit-o inca! Mai multe in interviul din numarul de aprilie al revistei TABU, care apare impreuna cu prima editie TABU MEN, revista pasiunilor masculine ( care il are pe coperta pe MICK JAGGER, la aniversarea a 50 de ani de Rolling Stones).

MONICA DASCĂLU – Ieşirea din tipare

Cu vedeta Pro TV Internaţional şi prezentatoareaŞtirilor de la ora 17.00 de la Pro TV m-am întâlnit chiar în seara tragediei din coaforul de la Perla, la doar câteva minute după masacru, într-unul din acele contexte în care viaţa / ştirile surclasează imaginaţia. Tot aşa cum imaginaţia poate fi surclasată de această făptură doar aparent serafică, dar care, în secret, visează să fie Angelina Jolie din Lara Croft sau Milla Jovovich din Ultraviolet

-Ai visat vreodată urât după ce ai prezentat ştirile?

MONICA DASCALU: Nu, niciodată. În facultate, am făcut şi terapie, care m-a ajutat să refulez tot ce mi-ar fi putut afecta echilibrul interior.

-Ce alte mecanisme de refulare ai?

MONICA DASCALU: Fac foarte mult sport, chiar şi sporturi extreme. De un an şi ceva, mi-am luat un Can-Am, un triciclu sport, foarte puternic. Mă dau cu el pe la marginea Bucureştiului, asta îmi satisface nevoia de adrenalină. Mă eliberez, simt că zbor, ca evadez din cotidian.

-Ce viteză prinde?

MONICA DASCALU: 180 km/h. Dar nu am mers niciodată cu viteza asta! În vacanţe, fac şi alte lucruri mai puţin obişnuite, de pildă parasailing. Vreau să îmi iau şi brevet de scufundător. Ştii, toate lucrurile astea mă ajută să compensez ceea ce se întâmplă în jurul meu. Fac şi psihanaliză individuală pentru asta. Te ajută să rezişti, să te cunoşti, să evoluezi.

(…)
-În pictorialul nostru, ai făcut mici “roluri” din Ultraviolet şi Lara Croft. De cine te simţi mai aproape: de Angelina Jolie sau de Milla Jovovich?

MONICA DASCALU:De amândouă, pentru că, timp de o zi, m-au ajutat să-mi ies din tipare. Uneori, chiar vreau să-mi ies din tipare!

Interviu de DAN-SILVIU BOERESCU. Continuarea in revista TABU de aprilie, deja la chioscurile de ziare!

Articole asemanatoare
CONCURS: TABU CAUTĂ FASHIONISTĂ – ÎNCHEIAT
CONCURS: Cu prietenii în pictorialul Tabu! ÎNCHEIAT

Comenteaza acest articol

MONICA DASCALU face sporturi extreme si vrea sa zboare in Cosmos! FOTO din pictorialul TABU

by   1 min
0