Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

MONICA DASCALU gateste ardeleneste: sos de smantana, prajitura cu scortisoara, tort de mere

MONICA DASCALU se declara, in interviul acordat editiei de aprilie a revistei TABU, indragostita de bucataria de acasa, din Ardeal. MONICA DASCALU a crescut la Targu Mures, iar vacantele si le-a petrecut la bunici, intr-un sat din Bistrita, la marginea unei paduri. MONICA DASCALU gateste savuros inca de mica:

-Găteşti?

MONICA DASCALU: Da. Ardeleneşte! Cu multe sosuri, cu smântână. E ceva specific acolo sosul alb, care se pune la orice, la tocăniţă, la mămăliguţă, la urzici, la spanac… Acasă, la mine, era ciudat să nu găteşti. Aici, pare invers!

-Dacă ar fi să alegi o mâncare favorită…

MONICA DASCALU: Prăjitura cu scorţişoară! Îmi place foarte mult această mirodenie, o pun şi în blat, şi în mere, şi deasupra! Chiar ştiu să fac prăjitura asta: ouă, făină, miere, ulei, scorţişoară…

-Când ai făcut ultima dată o prăjitură?

MONICA DASCALU: De Revelion. Am făcut un tort cu mere pentru soţul meu. El nu găteşte, doar mănâncă tot ce fac eu şi mă încurajează de fiecare
dată.

-În vacanţe, experimentezi sau mănânci lucrurile sigure, deja cunoscute?

MONICA DASCALU: Nu, merg pe tot ce e nou, pe ce e specific locurilor de acolo. Sunt pasionată de fructele de mare.

…Mai multe despre preferintele culinare ale vedetei PRO TV si PRO TV INTERNATIONAL in interviul realizat de Dan-Silviu Boeresu pentru editia de aprilie TABU! Aflati si ce nu ar manca niciodata MONICA DASCALU!

ARTICOLE SIMILARE

Bautura care INTINERESTE!

Cine e iubitul Andreei Berecleanu!

IMAGINI de la nunta SANDREI STOICESCU / Invitat-surpriza: la asta nu te-ai fi asteptat!!!

realitatea

Cum a ajuns „Mica sirenă” să promoveze masculinitatea toxică

Andreea Damian

iNES GROUP lansează iNES Live, noua platformă de televiziune prin aplicație

Tabu Tabu

Nunțile, afectate de valul scumpirilor. Cu cât au crescut prețurile

Andreea Damian

Scrie un comentariu