Home > Agenda > stiri > MONICA DASCALU …de 3XNUNTA!!! Ce nu stiati despre MONICA DASCALU!

MONICA DASCALU …de 3XNUNTA!!! Ce nu stiati despre MONICA DASCALU!

MONICA DASCALU face o serie de dezvaluiri inedite in interviul acordat editiei de aprilie a revistei TABU. De pilda, stiati de cate ori a facut nunta frumoasa cu ochi albastri imensi, MONICA DASCALU?

-Ai mai avut două ceremonii de nuntă în afara celei din România: una la Istanbul, alta în Maldive…

MONICA DASCALU: E adevărat. La Istanbul, fiindcă a funcţionat memoria afectivă, mai fusesem împreună acolo şi ne plăcuse mult. Sincer, am vrut să fugim de toată lumea de aici, ne-am luat doar familia şi prietenii apropiaţi. Dar ceremonia numai pentru noi doi a fost cea din Maldive, pe o insulă izolată, în mijlocul oceanului, cu un singur “resort”, un hotel dispersat pe pontoane, în apă. Întotdeauna, am fugit de nunta românească tradiţională. Asta nu cred că mai poate fi transpusă la oraş, nu ai cum să mai integrezi toate acele obiceiuri, care, acolo, au altă semnificaţie, se trăiesc autentic. Aduse la oraş, adesea nu mai înseamnă nimic. Aşa că mai bine îţi faci propria nuntă altfel, numai pentru tine…

Mai multe in interviul realizat de Dan-Silviu Boerescu pentru TABU de aprilie (revista apare impreuna cu TABU MEN, noua publicatie dedicata pasiunilor masculine). TABU si TABU MEN au ajuns deja la chioscurile de ziare!


Comenteaza acest articol

MONICA DASCALU …de 3XNUNTA!!! Ce nu stiati despre MONICA DASCALU!

by realitatea   1 min
0