Home > Lifestyle > Stiri > MONICA DAVIDESCU – scandal cu PRO TV dupa accident!

MONICA DAVIDESCU – scandal cu PRO TV dupa accident!

Monicăi Davidescu (40 de ani) i-a ajuns cuţitul la os, şi la propriu, şi la figurat, şi pare decisă să dea PRO TV-ul în judecată. Actriţa e supărată că producătorii emisiunii “Dansez pentru tine” nu s-au mai interesat de ea după ce s-a accidentat grav la genunchi în timpul repetiţiilor.
Monica Davidescu a suferit un grav accident, în urmă cu aproape trei luni, în timpul repetiţiilor la “Dansez pentru tine” (PRO TV). După ce, în decembrie, s-a operat la genunchi, actriţa a primit o altă veste dureroasă: perioada de recuperare va dura luni bune. Deşi e o persoană discretă, se pare că Monicăi Davidescu i-a ajuns cuţitul la os.
Surse din anturajul acesteia susţin că actriţa e foarte mâhnită de faptul că, de când a fost internată, nimeni din partea emisiunii de la PRO TV nu s-a interesat de soarta ei. Aceleaşi surse au declarat pentru Libertatea că actriţa e hotărâtă să îşi facă dreptate pe cale legală şi că deja a bătut la uşa unui avocat. Acestuia i-a dat la studiat contractul său cu producătorii emisiunii “Dansez pentru tine”, în speranţa că va găsi o portiţă prin care va putea să le ceară socoteală celor de la PRO TV.

Mai mult: A consultat un avocat – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

MONICA DAVIDESCU – scandal cu PRO TV dupa accident!

by   1 min
0