Tabu
Image default
CULTURE Slider

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, „divorțul anului”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au dat palpitații la inimă fanilor, după ce au anunțat divorțul anului. Este vorba despre un spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București.

Divorțul anului, care îi are în distribuție pe Monica Davidescu, Ovidiu Cuncea și Aurelian Temișan, este o piesă adaptată de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru în perioada anilor ’70. Regia îi aparţine lui Ovidiu Cuncea, scenografia este realizată de Gabi Albu, iar costumele sunt realizate de Ellida Toma.

Piesa tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț – soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre „a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul „ipocriziei conveniențelor moderne”.

În societatea noastră, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni, se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsătoriei, rămânând în continuare în relația de soț / soție sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire, prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți. „Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil”. Până la urmă se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei, ci un drum către pierderea cuplului.

Compania de Teatru Concordia

Spectacolul „Divorțul anului” se va juca în data de 5 iulie, de la ora 19:30, în sala Studio. Premiera a avut loc în luna martie a acestui an, potrivit unui comunicat. Biletele se găsesc pe platforma MyStage sau la casa de bilete a TNB. https://www.mystage.ro/spectacole/divortul-anului-2703

Aceasta este ultima reprezentaţie din stagiune în Bucureşti, urmând ca spectacolul să fie reluat din toamnă. Până atunci, Compania de Teatru Concordia se va întâlni cu publicul din ţară în data de 12 iulie – la Teatrul municipal “Gheorghe Pastia” din Focşani, începând cu ora 19.00 – spectacol adus la Focşani prin Teatrul “George Ciprian” din Buzău. Compania de Teatru Concordia vine curând, cu noi propuneri pentru întâlniri şi reprezentaţii ale piesei de teatru, în aer liber, în Bucureşti şi în ţară.

ARTICOLE SIMILARE

Descopera cum poti combate natural raceala

realitatea

Celebritati nascute pe 15 iulie!

realitatea

Mușcăturile de insecte | 8 uleiuri esențiale eficiente pentru a le combate

Andreea Damian

Cea mai recentă tendință în îngrijirea pielii: cresc vânzările de cosmetice împotriva poluării

realitatea

J.K. Rowling a donat 15,3 mil. £ unui centru care sprijină cercetarea sclerozei multiple

Andreea Damian

Incredibilul tort de ciocolată cu doar 2 ingrediente

Andreea Damian

Scrie un comentariu