Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, mesaje speciale pentru fiica lor

Cunoscutul cuplu de actori au avut parte în acest weekend de o aniversare specială în familia lor. Pentru că Monica Davidescu și Aurelian Temișan și-au sărbătorit fiica, Dora, care a împlinit 10 ani și care le calcă pe urme părinților ei, dorindu-și să devină și ea actrița ca ei.
Actorul, cântărețul și vedeta de televiziune a publicat pe rețelele de socializare mai multe mesaje dedicate fiicei lui care e sarbătorita zilei. “7.11.2010. Duminică. Ora 12:47, adică 13 fără 13 minute. Ai apărut. De atunci, casa noastră a luat o altă formă, sub o altă lumina. Tot de atunci, ordinea valorilor în viață s-a schimbat, învățându-ne care este cu adevărat importantă fiecărui lucru gândit și trăit. Tu să crești. Să crești frumos, în armonie cu trupul tău, cu cei din jur, învățând ce e frumosul, dăruind dragoste celor care au nevoie de ea și primind sprijin și protecție prin noi, de la Bunul Dumnezeu.

aurelian temisan si fetele luiLa mulți ani, Dora! Zâmbește, zâmbetul vindecă”, a fost primul mesaj. Apoi a mai publicat următorul: – Tati, ce îmi iei de ziua mea? – Dora, nu îți iau, ci îți dau. – …!! – Da, Dora, “îți dau voie” să fii tu, să gândești liber, să îți întinzi aripile și să zbori în voie, cu dragostea în suflet și cu zâmbetul pregătit pentru cine știe să și-l asume, să visezi mult pentru a-ti putea împlini la un moment dat visele, să folosești toate cunoștințele noastre pentru a te putea dezvoltă armonios… Mai spun? – Nu, e suficient, tati. – Te iubesc! – Și eu! P.S. Dragilor, cadourile oricum erau pregătite și și-au găsit destinatarul. Restul discuției s-a născut brusc”, a mai povestit Temișan mândru de fiica lor.

ARTICOLE SIMILARE

Fiul lui Marian Ionescu, Carmin prins drogat la volan

Tabu Tabu

Vedetele sunt disperate să arate că „suntem împreună”. De fapt, criza a evidențiat cât sunt de ipocrite

Andreea Damian

Avertismentul OMS: lumea să se pregătească de o pandemie de coronavirus

Andreea Damian

Idei de cadouri pentru un 8 martie special

Andreea Damian

Dacă n-ai băut apă de la robinet zilele astea – fie ești cu PSD-ul, fie paranoic

Dora Constantinovici

De ce sunt îmbrățișările esențiale în cuplu?

Andreea Damian

Scrie un comentariu