Home > Vedete > Monica Davidescu și Oana Pellea după modelul Danei Rogoz, citesc povești prietenilor virtuali

Monica Davidescu și Oana Pellea după modelul Danei Rogoz, citesc povești prietenilor virtuali

dana rogoz

Dacă teatrele au intrat în pauză forțată și televiziunile și-au oprit activitatea, foarte multe vedete de teatru sau televiziune au luat pauză de la activitățile zilnice. După ce au apărut piesele de teatru online și chiar concerte, iată că unii actori au avut câteva idei interesante pentru copilași.

oana pelea citeste povesti

oana pelea citeste povesti

Prima despre care am scris că le-a citit copiiilor a fost Dana Rogoz, care este însărcinată în șase luni. Fosta Ambramburica a făcut live de pe pagină să de socializare și a decis să le citească copiilor pe care părinții i-au pus să stea cuminți zilele trecute și să asculte povești. Și tot ieri, Dana Rogoz și-a arătat burtică de graviduta în timp ce era pe balcon și fiul ei experimenta convorbirea cu o prietenă prin video convorbire. Și Dana Rogoz nu a fost singură vedetă care a încercat aceste povești live online.

monica davidescu

monica davidescu

Oana Pellea a citit și ea urmaritorilor ei de pe rețelele de socialziare. Iar exemplul i-a fost urmat de altă actrița îndrăgită și anume Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Și vedetă care joacă în mai multe piese de teatru a decis să stea în fotoliu și să le citească oamenilor de diferite vârste care își doresc să o asculte cum face acest lucru.

Articole asemanatoare
Dana Rogoz
Dana Rogoz a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei
Mai are puțin și naște dar Dana Rogoz nu are stare deloc
dana-rogoz
Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru că nu poate merge la mormântul tatălui ei
Cum arată camera viitorului copil al Danei Rogoz

Comenteaza acest articol

Monica Davidescu și Oana Pellea după modelul Danei Rogoz, citesc povești prietenilor virtuali

by Tabu Tabu   1 min
0