Tabu
Image default
BEAUTY

Monica Gabor A SLĂBIT DRASTIC! Cele mai noi poze SUNT DE SPERIAT

Deşi întotdeauna a avut o siluetă firavă, dat fiind faptul că meseria de model i-o cerea, Monica Gabor şi-a şocat prietenii cu cea mai nou apariţie.

Moni a publicat câteva fotografii pe Facebook, din care îşi invită amicii să aleagă una dintre ele, care urmează să devină imaginea unui bar cu milkshake-uri. Îmbrăcată într-o rochie de culoare roz, cu umerii goi, şi ţinând paiul de la mikshake în gură, vedeta zâmbeşte spre obiectivul camerei. Micile detalii sunt însă cele care au atras atenţia. Moni a slăbit foarte mult, iar oasele sunt extrem de vizibile.

moni 2

Prietenii virtuali ai Monicăi Gabor au remarcat imediat cât de mult a slăbit aceasta şi chiar îi transmit sfaturi: “Vai ce te-ai tras la fata, Monica, ai slabit rau…”, “Te apreciez, sa nu mi-o iei in nume de rau, dar datorita faptului ca ai slabit foarte mult prima privire cade pe oasele tale nu pe bautura. Incearca o alta tinuta! Si un sfat, femeile totusi trebuie sa aiba putina carne pe oase altfel parca ar fi niste schelete ambulante si pacat ca esti foarte frumoasa”, “Sunt groaznice toate 3! Ideea cu paiul in gura e foarte nefericita!”, Nu pot sa cred cat de mult ai slabit”, “Moni, scumpo, foarte mult ai slabit. Pup ai grijă de tine”, “Moni esti cam slaba. Ar trebui sa pui cateva kg pe tine”.

ARTICOLE SIMILARE

7 produse esentiale pentru vremea rece

Dragostea este oarbă: Jumătatea ta nu este atât de atrăgătoare

De ce primăvara este momentul perfect pentru rinoplastie

Andreea Damian

Care e mama si care fiica? Cum arata un fost model si fata ei adolescenta

Tips-uri de toamnă

realitatea

Cum sa te machiezi pentru fotografii reusite

realitatea

Scrie un comentariu