Tabu
Image default
LIFESTYLE

Monica Gabor a venit in secret la Polovragi! A vrut sa vada locul in care mama ei a murit

La trei luni de la moartea Veronicai Bulai, mama Monicai Gabor, la locul tragediei de langa Pestera Polovragi, judetul Gorj, a aparut un adevarat altar. Localnicii spun ca acesta a fost construit chiar de Monica, care a venit in secret la Polovragi pentru a vedea cu ochii ei locul in care mama ei a murit.

Locul in care Veronica Bulai a murit a devenit la fel de cunoscut precum pestera Polovragi, in sine. Toata lumea care vine la pestera intreaba de locul in care mama Monicai s-a prapadit. In trei luni, cat a trecut de la moartea femeii, nimeni nu a avut curaj sa ia bolovanul ucigas si sa-l arunce in prapastie, mai ales ca s-a vorbit atat de mult despre blestemul de la Polovragi. „Poate ca exista un blestem aici, nu stiu. Eu, unul, nu cred in el, dar sunt multi care vin pe aici care stau atenti ca nu cumva sa mai cada un bolovan de pe munte. Bolovanul ala a stat multa vreme in mijloc, pana cand cineva l-a luat si l-a mutat la marginea drumului. Intr-o dimineata am gasit stranse mai multe pietre langa el si in mijloc o icoana si o lumanare aprinsa”, ne spune un localnic pe care il gasim intamplator in gura pesterii.

Oamenii din sat povestesc ca Monica a venit la Polovragi pentru a vedea cu ochii ei locul in care mama ei s-a prapadit. „Toata lumea stie asta, ca a venit Monica. A venit cu o masina neagra. A vazut altarul ala si a inceput sa planga. Apoi a pupat icoana si a lasat o cruciulita acolo”, ne mai spune sateanul.

Privind cu atentie altarul improvizat la Polovragi gasim si cruciulita la care se refera omul. E vorba de un crucifix catolic, care in mod normal n-ar avea ce sa caute printre atatea simboluri ortodoxe. Este cunoscut faptul ca Veronica Bulai s-a nascut ortodoxa, insa a trecut la catolicism cand s-a maritat cu tatal surorilor Gabor. Astfel, Monica si surorile ei sunt botezate in rit catolic. Ulterior, dupa ce a divortat, Veronica s-a intors la religia in care fusese botezata, ea fiind intr-o excursie pe la manastririle din Valcea si Gorj cand a murit.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna le copiază pe Rihanna şi Miley Cyrus

IATA cu cine si-a inselat nevasta CONNECT-R! Foto!

Mihaela Radulescu, intalnire cu moartea: “Manca-mi-as gura mea de diva”

59% dintre tinerii romani nu isi fac analize de sange

realitatea

Germania vrea să pună taxă pe obezitate

realitatea

Daciana Sârbu spune adevarul despre PRODUSELE BIO DIN ROMÂNIA

Scrie un comentariu