Tabu
Image default
lifestyle

Cine o inlocuieste pe MONICA GABOR in dormitorul de la Izvorani? Raspunde IRINEL COLUMBEANU

A trecut un an si jumatate de la cel mai sonor divort din lumea mondena. De atunci s-au intamplat foarte multe la Izvorani, resedinta milionarului Irinel Columbeanu, conform Kanal D.
Monica si-a gasit iubirea in bratele lui Mr. Pink, insa Irinel Columbeanu ce face? Omul de afaceri a primit echipa emisiunii CanCan TV in resedinta de la Izvorani.

Irinel Columbeanu spune ca se simte foarte implinit si ca burlacia nu il deranjeaza deloc. El a adaugat ca nu poate exclude o noua relatie insa a subliniat ca in acest moment viata alaturi de fiica lui este perfecta.
“Sunt foarte implinit iar burlacia nu ma deranjeaza deloc. Nu pot sa exclud o alta posibila relatie. Viata mea sentimentala este foarte placuta asa cum este acum, alaturi de fiica mea. Sunt foarte bine asa cum sunt, libertatea este un bun fara de pret”.
Intrebat daca acum este mai curtat de femei decat atunci cand era casatorit, Irinel Columbeanu a raspuns ca nu avea ochi pentru alte femei in perioada in care forma o familie cu Monica Gabor.
“In perioada in care eram casatorit nu aveam de unde sa stiu ca sunt curtat pentru ca urechile mele erau astupate iar ochii mei erau legati. Nu ma uitam dupa alte fete atunci”.
Omul de afaceri a dat asigurari ca in dormitoarelei resedintei sale de la Izvorani nu se afla nicio alta domnisoara in afara de Irina, fata lui.
“Vreau sa va asigur de un singur lucru: acum in dormitor nu exista nicio alta domnisoara”.

ARTICOLE SIMILARE

Special Olympics si Eunice Kennedy Shriver

realitatea

Zoltan Szigeti, The Group: -Nu îmi pare rău că nu am vândut-

realitatea

Kim Kardashian, “hackerita” de iubit. A postat o poza cu ea GOALA

INTERVIU IMAGINAR: Paris Hilton

realitatea

Aperitive calde pentru zile geroase de la Koliba

Ceva BIZAR. Imaginea care dispare in 15 secunde!

2 comentarii

Scrie un comentariu