Home > Lifestyle > MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK

MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK

MONICA GABOR s-a despartit de Mr. Pink, bogatul chinez care o intretinea in America. MONICA se simtea subjugate de numeroasele restrictii pe care i le impunea convietuirea cu omul de afaceri. Dar problemele legate de aceasta despartire nu intarzie sa apara!

http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

Monica Gabor a fost trecută pe linie moartă, de când relaţia sa cu Mr. Pink a devenit doar una profesională. Vedetei i s-a închis site-ul oficial, nu mai are voie să dea interviuri şi nu mai este vedeta companiei.

Nu demult, Monica Gabor trăia visul american, în Los Angeles. A avut norocul să-l întâlnească pe Mr. Pink, bărbatul de 33 de ani cu o avere considerabilă şi cu multă influenţă în mediile înalte şi astfel n-a mai fost nevoită să participe la zeci de castinguri pentru un job. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a avut o ascensiune rapidă, la care nici ea nu visa.

http://www.tabu.ro/monica-gabor-are-un-iubit-nou-in-sua-adio-mr-pink/

A devenit nelipsită de la petrecerile cu staruri internaţionale şi ea însăşi strălucea ca una dintre vedetele companiei pe care o reprezenta. Doar că, de cele mai multe ori, minunea nu durează la nesfârşit. Recent, Monica a ales să-şi petreacă Sărbătorile în ţară, după ce iubitul chinez nu a inclus- o în planurile de sfârşit de an.

Viaţa nu e roz fără Mr. Pink

Revenită în America, băcăuanca a început deja să resimtă efectele despărţirii de asiatic, cu care mai are doar o relaţie profesională. De curând, a primit vestea că i-a fost închis site-ul oficial, din cauza unor viruşi care ar fi “infestat” computerul.

Şi asta nu-i tot. Moni nu mai are voie să dea interviuri şi nici să negocieze direct cu starurile internaţionale pentru promovarea băuturii energizante căreia i-a făcut reclamă peste tot pe unde a avut ocazia. Mai mult, toate contractele ei au fost mijlocite de iubitul milionar care, acum, nu mai are interes să o promoveze. Şi, astfel, uşor, uşor, Moni poate redeveni anonima care era când a ajuns în SUA.

Românca a ratat vacanţa la Monaco

Dovadă că nu o mai are la inimă, în timp ce Monica se afla în România, Mr. Pink (foto mic) a fost într- o scurtă vacanţă la Monaco, acolo unde, vara trecută, a luat-o şi pe fosta soţie a lui Irinel. De data aceasta însă, chinezul a sărit-o din schemă şi s-a distrat singur, alături de partenerii de afaceri, conform www.libertatea.ro .

Articole asemanatoare
Cum sa termini o relatie fara ca vecinii sa cheme Politia
Ce avere impart la divort doua vedete din Romania
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
Doua vedete se despart chiar dupa Anul Nou!

Loading...

MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK

by   1 min
1