Home > Lifestyle > MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK

MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK

MONICA GABOR s-a despartit de Mr. Pink, bogatul chinez care o intretinea in America. MONICA se simtea subjugate de numeroasele restrictii pe care i le impunea convietuirea cu omul de afaceri. Dar problemele legate de aceasta despartire nu intarzie sa apara!

http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

Monica Gabor a fost trecută pe linie moartă, de când relaţia sa cu Mr. Pink a devenit doar una profesională. Vedetei i s-a închis site-ul oficial, nu mai are voie să dea interviuri şi nu mai este vedeta companiei.

Nu demult, Monica Gabor trăia visul american, în Los Angeles. A avut norocul să-l întâlnească pe Mr. Pink, bărbatul de 33 de ani cu o avere considerabilă şi cu multă influenţă în mediile înalte şi astfel n-a mai fost nevoită să participe la zeci de castinguri pentru un job. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a avut o ascensiune rapidă, la care nici ea nu visa.

http://www.tabu.ro/monica-gabor-are-un-iubit-nou-in-sua-adio-mr-pink/

A devenit nelipsită de la petrecerile cu staruri internaţionale şi ea însăşi strălucea ca una dintre vedetele companiei pe care o reprezenta. Doar că, de cele mai multe ori, minunea nu durează la nesfârşit. Recent, Monica a ales să-şi petreacă Sărbătorile în ţară, după ce iubitul chinez nu a inclus- o în planurile de sfârşit de an.

Viaţa nu e roz fără Mr. Pink

Revenită în America, băcăuanca a început deja să resimtă efectele despărţirii de asiatic, cu care mai are doar o relaţie profesională. De curând, a primit vestea că i-a fost închis site-ul oficial, din cauza unor viruşi care ar fi “infestat” computerul.

Şi asta nu-i tot. Moni nu mai are voie să dea interviuri şi nici să negocieze direct cu starurile internaţionale pentru promovarea băuturii energizante căreia i-a făcut reclamă peste tot pe unde a avut ocazia. Mai mult, toate contractele ei au fost mijlocite de iubitul milionar care, acum, nu mai are interes să o promoveze. Şi, astfel, uşor, uşor, Moni poate redeveni anonima care era când a ajuns în SUA.

Românca a ratat vacanţa la Monaco

Dovadă că nu o mai are la inimă, în timp ce Monica se afla în România, Mr. Pink (foto mic) a fost într- o scurtă vacanţă la Monaco, acolo unde, vara trecută, a luat-o şi pe fosta soţie a lui Irinel. De data aceasta însă, chinezul a sărit-o din schemă şi s-a distrat singur, alături de partenerii de afaceri, conform www.libertatea.ro .

Articole asemanatoare
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
relație
De ce oamenii rămân prea mult timp într-o relație nefericită
Cum sa termini o relatie fara ca vecinii sa cheme Politia
Ce avere impart la divort doua vedete din Romania

MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK

by   1 min
1