Tabu
Image default
What's hot

MONICA GABOR, exclusiv in TABU: pictorial si interviu!

MONICA GABOR a acceptat sa pozeze si sa ofere un interviu neconventional in exclusivitate pentru TABU de februarie, din aceasta dimineata la toate punctele de difuzare a presei!

Echipa TABU care a realizat aceasta performanta, singurele materiale de aceste tip din ultimul an, este formata din: Corina Olaru (foto), Alina Dascalescu (stil), Cristian Petrescu (productie), Dan-Silviu Boerescu (text).

(c) Tabu, 2013. Pot fi reproduse maximum 3 imagini si 3 intrebari din interviu, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.tabu.ro.

Intens şi, adesea, răuvoitor mediatizată, a devenit un personaj în sine, interpretat şi răstălmăcit în fel şi chip. Acum, însă, personajul intră deliberat în pielea altui personaj, de această dată unul total ficţional, punând în scene tulburătoare metafore ale iubirii. MONICA GABOR este Anna Karenina, intr-un remake aluziv al peliculei recente cu Keira Knightley.

TABU: Monica Gabor, Monica Columbeanu, Monica Lhamo – trei nume, trei identităţi diferite? Sub care nume te simţi mai bine? Mai protejată? Mai iubită? Mai aproape de sinele tău?

MONICA GABOR: Numele care mă leagă cel mai mult de familia mea: Gabor. Am avut șansa să fiu iubită indiferent de numele pe care l-am purtat.

TABU:Ţi-a plăcut Anna Karenina ca personaj?

MONICA GABOR:Da, mi-a plăcut mult Anna Karenina, mi-au plăcut atât cartea cât şi personajul. Filmul nu am reuşit să îl văd încă, dar mi-am propus să îl văd cât mai curând.

Mi-a plăcut în special citatul de deschidere: ” Toate familiile fericite se aseamănă între ele. Fiecare familie nefericită, însă, este nefericită în felul ei.”

TABU: CE faci, de fapt, in America?

MONICA GABOR: Sunt în fiecare zi la şcoală, studiez in continuare engleza la Beverly Hills Unified School. M-am apropiat foarte mult de profesoara mea, doamna Esther F. Caporale, ea mi-a insuflat dorinţa de a citi cât mai multe cărţi în engleză, mi-a explicat că acesta este unul dintre secretele învăţării riguroase a unei limbi străine. Până acum, am citit în limba engleză Hemingway, Coelho şi mulţi alţii. Într-adevăr, de când frecventez aceste cursuri, engleza mea s-a îmbunătăţit considerabil, graţie mediului de acolo. Îmi ocup mult timp şi cu acţiuni caritabile pentru copiii cu sindromul Down şi autism, la acţiunile de organizare ale unor evenimente în vederea adunării de fonduri pentru aceşti copii cu deficienţe: lansări de carte, competiţii sportive, turnee de golf.

Modellingul nu mai este în acest moment prioritatea mea, dar nu am renunţat complet la această meserie. Într-adevăr, acum îmi concentrez mai mult energia pentru punerea bazei afacerii cu băuturi naturale şi sănătoase. Este un drum lung, avem multe lucruri de pus la punct până să începem propriu-zis, dar, pentru nişte câştiguri mari, trebuie sa depui foarte mult efort si timp.

Am o viaţă frumoasă aici, mă simt eliberată de prejudecăţile şi stereotipiile din România. Aici, lumea te ia ca atare, nu îţi pune gesturile şi acţiunile sub lupă în încercarea disperată de a-ţi găsi vreun cusur. Sunt mai relaxaţi decât noi, dar şi mai superficiali. Hollywood-ul este un mare vânzător de iluzii.

…CONTINUAREA interviului si toate imaginile din pictorial, inclusiv detalii inedite despre relatia pe care MONICA GABOR o are cu partenerul de viata, procesul de custodie al fiicei sale, noile ei pasiuni – numai in TABU de februarie, acum la toate punctele de difuzare a presei!

ARTICOLE SIMILARE

BIANCA se marita pe 28 septembrie

5 pensule de machiaj multifunctionale

realitatea

Oana Roman, DECLARAŢIE INCREDIBILĂ: “Sunt ca o BALENĂ!” Vezi cât s-a ÎNGRĂŞAT în timpul sarcinii

Heidi Klum, pictorial sexy în lenjerie intimă. FOTO

Andreea Damian

DORIAN POPA socat: uite ce i s-a intamplat! 100.000!

Traieste Miraculos!

realitatea

2 comentarii

Monica Gabor este Anna Karenina de România FOTO | zTp.ro 24 January 2013 at 16:05

[…] “Am o viaţă frumoasă, mă simt eliberată de prejudecăţile şi stereotipiile hubbub România. Aici, (în SUA, n.r.) lumea te ia ca atare, nu îţi pune gesturile şi acţiunile underling lupă în încercarea disperată de a-ţi găsi vreun cusur. Sunt mult mai relaxaţi ca noi, dar şi mai superficiali. Hollywood-ul este un mare vânzător de iluzii. Sunt accurate în locul unde vreau să trăiesc”, a povestit fosta doamna Columbeanu, scrie tabu.ro. […]

Răspunde
ciuperca 31 January 2013 at 14:41

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 80 mp aranjata pe 3 nivele,80-100kg Ciuperci/mp pe an,la 7-8 lei pe kg obtii un profit de peste 23000 euro pe an.detalii pe: cultivareaciupercilor.ro

Răspunde

Scrie un comentariu