Home > Fără categorie > MONICA GABOR: “Irinel ma punea sa ma dezbrac …”

MONICA GABOR: “Irinel ma punea sa ma dezbrac …”

Monica Gabor nu vorbeşte foarte des cu presa, însă atunci  când o face este destul de sinceră. “Mă simt confortabil că nu trebuie să mă mai  dezbrac. Aş fi vrut un soţ care să-mi spună asta”, a povestit cu naturaleţe  fosta doamnă Columbeanu.

Monica Gabor a cunoscut celebritatea încă de pe băncile liceului şi ajunsese  la un moment dat cea mai mediatizată femeie din România. Aceasta defila pe 1.500  de euro. “Aveam şi câte cinci-şase în două-trei zile!”, a povesit Monica pentru evz.ro.

Aceasta a adăugat: “Vreau să fac afaceri. Am mai  crescut… Mă simt confortabil că nu trebuie să mă mai dezbrac. Aş fi vrut un  soţ care să-mi spună asta”.

Monica a vorbit şi despre începutul căsniciei  cu Iri: “Nu pot să dau un verdict! Când am văzut cât de abominabil se poartă aşa  mi-a creat impresia… Da’ refuz să cred! Îmi place să cred că m-a iubit şi că am făcut copilul din dragoste”.

Despre iubitul ei din America, aceasta a  povestit: “Aşa-l cheamă! Lhamo e numele meu! Am câteva acte în acest sens! Lhamo  înseamnă zeiţă în tibetană. Mai mult nu spun. M-a ajutat financiar de multe ori!  Mr. Pink trimite bani şi familiei mele”.

Sursă: evz.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

MONICA GABOR: “Irinel ma punea sa ma dezbrac …”

by   1 min
0