Home > Agenda > stiri > MONICA GABOR despre episodul in care a fost surprinsa de paparazzi!

MONICA GABOR despre episodul in care a fost surprinsa de paparazzi!

După ce a fost surprinsă de paparazzi americani plecând de la o petrecere alături de Lindsay Lohan şi şi-a mai arătat şi lenjeria intimă în faţa acestora, Monica Gabor s-a simţit datoare să facă precizări pentru cei de acasă
Moni neagă cu seninătate toată povestea pe care cele mai tari publicaţii mondene din America o susţin. Ea spune că nu era în compania actriţei Lindsay Lohan şi, mai mult decât atât, nu se întorcea de la nici o petrecere.
“Bună, tuturor! Vă mulţumesc pentru sprijin. Este atât de drăguţ să văd cât de mult ţineţi la mine! În primul rând, vreau să spun că eu nu sunt prietenă cu Lindsay Lohan. Ultima oară când ne-am văzut a fost pe 11 octombrie 2012, la petrecerea de lansarea a băuturii Mr. Pink, în Beverly Hills. “Relaţia” noastră se datorează doar colaborării cu băutura. Nu petrecem, nici eu, nici ea. De fapt, ea face tot posibilul să revină pe calea cea bună. Paparazzi s-au înşelat de această dată”, a scris Moni pe Facebook, doar că în limba engleză.
Fosta doamnă Columbeanu a avut parte de un moment jenant în timp ce era “vânată” de fotografi: a fost surprinsă cu chiloţeii la vedere, o imagine destul de familiară pentru paparazzi, având în vedere că şi Lindsay a comis-o la fel, de nenumărate ori.

Mai mult: PRIMA REACŢIE a Monicăi Gabor, după ce a fost PRINSĂ DE PAPARAZZI AMERICANI! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

MONICA GABOR despre episodul in care a fost surprinsa de paparazzi!

by   1 min
0