Home > Agenda > stiri > MONICA GABOR s-a maritat cu iubitul chinez (FOTO)??? De la IRINEL la MR PINK

MONICA GABOR s-a maritat cu iubitul chinez (FOTO)??? De la IRINEL la MR PINK

Monica Gabor s-a intors de 1 Mai in tara pentru a petrece timp alaturi de familia ei, dar si pentru a o revedea pe Irina, fiica ei.

Intampinata de presa la iesirea din aeroport, Monica a lasat sa se inteleaga ca legatura dintre ea si misteriosul domn Pink, ar fi devenit oficiala. Fotomodelul a declarat ca numele ei este Lhamo si a adaugat ca lumea in Statele Unite o stie dupa acest nume. “In Los Angeles toata lumea ma striga Lhamo“, a spus Moni.
Monica era imbracata sport, in pantaloni roz si o geanta de colectie de zeci de mii de euro, tot roz, cadou de la iubitul chinez. Purta un tricou pe care era inscriptionat “Lhamo”, numele chinezului. Monica a dezvaluit ca in acelasi timp este si numele unei colectii de moda, exclusivista. “E si numele unei colectii la care se lucreaza in acest moment, exclusivista, pentru ca un costum va costa si cateva mii de euro. Numele inseamnă inger sau zeita si sper sa fie de bun augur“. Moni si-ar dori sa se intalneasca si cu Irina, dar nu stie daca fostul ei sot, Irinel Columbeanu, ii va da voie sa o viziteze in afara orelor stabilite legal.
Mai multe detalii pe www.kanald.ro, via Cancan TV!
Articole asemanatoare
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!
MONICA GABOR terorizata de faptul ca Mr. Pink ar putea vedea poze compromitatoare din Romania

Loading...

1 Response

  1. madalina ana

    http://www.matrimonialeadulti.ro Matrimoniale adulti romania.Site pentru dating,sex si prietenii.Prietenii online. Dragoste.Matrimoniale adulti romania.live, video, chat, rooms,socializare, intalniri, retea, prieteni, evenimente, network, dating, fete, femei, baieti, barbati, matrimoniale, contacte,site, sait, distractie, relatii, …

Comenteaza acest articol

MONICA GABOR s-a maritat cu iubitul chinez (FOTO)??? De la IRINEL la MR PINK

by   1 min
1