Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

MONICA GABOR are probleme mari cu MR. PINK

pink monicaExistenţa misteriosului iubit al Monicăi Gabor, supranumit de presă “Mr. Pink”, a născut multe îndoieli. Lucru firesc, având în vedere că afaceristul chinez e scump la vedere. Fostul avocat al lui Moni, Ionuţ Dojană, l-a cunoscut pe Mr. Pink şi a dezvăluit pentru Click.ro detalii nebănuite din culisele relaţiei acestuia cu Moni.
Unii o invidiază că a dat norocul peste ea, Moni găsindu-şi repede un iubit putred de bogat, dar alţii, mai neîncrezători, ar paria că toată povestea cu Mr. Pink este o pură invenţie. Fostul avocat al divei, Ionuţ Dojană, l-a întâlnit, însă, pe misteriosul bărbat din preajma Monicăi în timpul procesului de divorţ cu Irinel Columbeanu. Fiindu-i avocat, Dojană a mers la Los Angeles pentru a pregăti împreună cu clienta sa strategia de apărare în instanţă. Atunci l-a întâlnit pe Mr. Pink, bărbatul care preferă să stea întotdeauna în umbra iubitei sale românce. Ionuţ Dojană a confirmat pentru Click! faptul că afaceristul are o avere fabuloasă. „Când am fost în America, în trei zile, chinezul a cheltuit 100.000 de dolari”, ne-a spus Dojană, care a fost plăcut impresionat de partenerul de viaţă al lui Moni.
„E un om serios, un filosof. Nu el a făcut banii, ci familia lui, aşa că îşi permite să filosofeze, ca orice om lipsit de griji. El are mai mult decât bani, are înţelepciune, spre deosebire de ea”, ne-a mai mărturisit fostul avocat al Monicăi Gabor.
Cu toate că are lângă ea bărbat potent financiar, s-ar părea că viaţa lui Moni peste Ocean nu este, însă, una tocmai roz. Fosta doamnă Columbeanu nu îşi mai permite să piardă nopţile prin cluburi, aşa cum făcea în perioada căsniciei cu milionarul de la Izvorani. Chinezul o ţine din scurt, iar practic Moni este la mâna lui.
“Ea nu are bani. Trăieşte într-o cuşcă de aur şi e disperată. La ei, la asiatici, nu există drepturi, ci doar obligaţii. Moni are pază nonstop, oriunde merge, stau după ea. Trăieşte mai rău decât în România. Totul e aparenţă. Nu are libertatea pe care o avea în România. Ea când vine în ţară e liberă, nu ca acolo”, ne-a spus Ionuţ Dojană, care regretă moartea prematură a Veronicăi Bulai, mama Monicăi Gabor.
„Îmi pare rău de mama ei, era o femeie amărâtă, dar cea mai sinceră persoană din anturajul ei”, a completat avocatul, dând de înţeles că acum diva nu mai are pe nimeni în preajma ei care să-i deschidă ochii atunci când ia decizii greşite.

ARTICOLE SIMILARE

La metrou, pe LSD

Modul Cărturești | Future Design with Drag and Drop

Ciocîrlan

Studiu: 1 din 5 romani are varice

Meghan Markle, situație fără precedent. Cine o va conduce la altar

Andreea Damian

Femeile au creierul mai tânăr decât bărbații

Andreea Damian

The Guardian face topul celor 10 lucruri de făcut în Cluj-Napoca

Andreea Damian

Scrie un comentariu