Home > Lifestyle > Monica Gabor, surpriza uriasa din partea iubitului: I-au dat lacrimile cand a vazut cadoul!

Monica Gabor, surpriza uriasa din partea iubitului: I-au dat lacrimile cand a vazut cadoul!

De ziua Monicai Gabor, Mr. Pink a organizat o petrecere surpiza in Los Angeles, la care au fost invitate mai multe persoane, intre care si o vedeta de la noi.

Potrivit informatiilor dezvaluite de Ana Maria Ferentz, invitata Monicai la petrecerea aniversara de miercuri, seara nu  parea sa fie cu nimic deosebita, modelul invitandu-si in oras doar cateva prietene pentru a celebra implinirea celor 27 de ani.

“A fost o situatie absolut incredibila. Initial, Moni si-a invitat cateva prietene, printre care si pe mine, sa petrecem o seara la restaurantul Beverly Wilshire Hotel.  Brusc, Monica a fost informata ca cina s-a transformat intr-o petrecere surpriza, ce urma sa aiba loc in Presidential suite, cel mai luxos apartament al aceluiasi hotel”, a dezvaluit cantareata Ana Maria Ferenz, citata de wowbiz.ro.

Se pare ca iubitul chinez al Monicai s-a gandit la toate aspectele, a umplut camerele cu flori si a invitat o multime de cunoscuti de-ai lor, iar gestul lui a emotionat-o pana la lacrimi pe fosta doamna Columbeanu.

“A fost superb si ma bucur sincer pentru Monica. Il mai vazusem pe Mr Pink, dar nu-l stiam atat de bine. Acum am avut ocazia sa il cunosc si pot spune clar ca e foarte indragostit de Monica, ceea ce este minunat… Asa ceva nu intalnesti pe toate drumurile, iar eu stiu ce vorbesc, pentru ca locuiesc in America. Stiu si ce a primit Moni de ziua ei de la Mr. Pink, dar nu pot sa va spun, e secret”, a mai precizat Ana Maria Ferentz, potrivit aceleiasi surse.

Articole asemanatoare
Cum alegem cel mai frumos cadou pentru copilul nostru?
Cum poti suprinde o femeie cu un cadou simplu si practic
7 sfaturi pentru alegerea unui cadou
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK

Comenteaza acest articol

Monica Gabor, surpriza uriasa din partea iubitului: I-au dat lacrimile cand a vazut cadoul!

by   1 min
0