Home > Agenda > Cine castiga custodia IRINEI COLUMBEANU? Monica Gabor sau Irinel?

Cine castiga custodia IRINEI COLUMBEANU? Monica Gabor sau Irinel?

Incertitudine pentru Monica Gabor şi fostul ei soţ, Irinel Columbeanu. Chiar dacă amândoi se aşteptau ca judecătorii să decidă cu cine va rămâne fetiţa lor, Irina, acest lucru nu s-a întâmplat pentru că magistraţii au considerat că mai au nevoie de timp pentru deliberări.

Moni a ajuns prima la Tribunalul Bucureşti. Îmbrăcată sexy, într- o rochie neagră şi fără sutien, fosta doamnă Columbeanu a atras privirile bărbaţilor aflaţi atât pe holurile clădirii cât şi în sala de judecată. Două ore mai târziu, la tribunal a ajuns şi Irinel, iar şedinţa care a urmat nu a fost una liniştită.

În faţa judecătorilor, foştii soţi Columbeanu n-au ratat ocazia de a se ataca reciproc. Mai întâi, avocaţii lor au încercat să convingă instanţa fie că Irinei i-ar fi mai bine la Izvorani, fie că micuţa ar putea avea o educaţie mai bună dacă ar rămâne cu mama ei. La finalul pledoariilor însă, Moni a spus că ştie de la fiica ei că n-a mai stat de mult la Izvorani, ci într-un apartament. În replică, omul de afaceri Irinel Columbeanu a intervenit şi şi-a acuzat fosta soţie că minte. “Afirmaţiile dnei Gabor sunt mincinoase”, a declarat Iri. Afaceristul a comis-o la finalul discursului său, spunând: “Sunt îndurerat să văd că soţia mea vă minte”. Afirmaţia n-a rămas netaxată de Moni, care i-a replicat sec: “Nu mai sunt soţia ta, din fericire”.

Una peste alta, cei doi părinţi vor afla abia peste o săptămână cui vor încredinţa judecătorii custodia micuţei Irina Columbeanu.
Mai mult: Moni a venit la tribunal fără sutien – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Cine castiga custodia IRINEI COLUMBEANU? Monica Gabor sau Irinel?

by   1 min
1