Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Monica Lewinsky, întâlnire de gradul 0 cu Hillary Clinton

O dată cu lansarea documentarului „The Clinton Affair”, Monica Lewinsky este pregătită să retrăiască scandalul sexual din 1998, care a pus în pericol mandatul de președinte al lui Bill Clinton. Fosta stagiară de la Casa Albă speră ca această miniserie de filme să șteargă o dată pentru totdeauna eticheta de „scandalul Lewinsky”.

„Cred că sunt suficienți 20 de ani pentru a purta acea manta”, scrie Monica Lewinsky, într-un nou eseu publicat marți în Vanity Fair. Cu această ocazie, ea a explicat ce a motivat-o să participe la realizarea documentarului, care va avea premiera duminică pe rețeaua A&E. „Pentru că am putut. De-a lungul istoriei, femeile au fost traduse și tăcute, acum este timpul să ne spunem propriile noastre povești cu propriile noastre cuvinte”, s-a motivat ea.

Monica Lewinsky și-ar dori cu această ocazie să-i ceară scuze din nou lui Hillary Clinton, de data aceasta personal, dacă aceasta din urmă ar accepta o întâlnire cu fosta amantă a soțului ei. „Primele mele cuvinte în public după scandal – rostite într-un interviu cu Barbara Walters la 3 martie 1999 – au fost scuze adresate lui Chelsea (fiica fostului președinte Clinton) și doamnei Clinton”, a scris Lewinsky. „Și dacă aș vedea-o pe Hillary Clinton personal astăzi, mi-aș aduna toate forțele de care am nevoie ca să o recunosc din nou – sincer – cât de rău îmi pare”, a continuat fosta stagiară.

Monica Lewinsky a contrazis-o totuși pe Hillary Clinton, care a declarat într-un interviu pentru CBS News că relaţia pe care a avut-o cu Bill Clinton nu a fost o formă de abuz de putere. „Ceea ce s-a întâmplat între mine şi Bill Clinton nu a fost o agresiune sexuală, deşi acum ne dăm seama că a fost un abuz grosolan de putere”, a scris Monica Lewinsky în editorialul publicat în revista Vanity Fair.

ARTICOLE SIMILARE

LOVITURĂ GREA PENTRU SANDA LADOŞI! Vezi ce s-a intamplat cu sotul ei

Marele Mourinho s-a iubit cu o romanca celebra, care a murit de cancer!

“Te-ai imbracat de zici ca esti o BABA” – Outfitul cu care Adela Popescu a dat-o in bara!

Miss Ucraina 2018, descalificată după ce s-au aflat detalii despre trecutul ei

Andreea Damian

Cărți captivante de citit acasă

Andreea Damian

“Dumnezeu e ocupat, ma ajuti tu, te rog?”. Scrisoarea unui copil de opt ani a ajuns viral pe net

Scrie un comentariu