Home > Lifestyle > Monica Lewinsky, întâlnire de gradul 0 cu Hillary Clinton

Monica Lewinsky, întâlnire de gradul 0 cu Hillary Clinton

Monica Lewinsky

O dată cu lansarea documentarului „The Clinton Affair”, Monica Lewinsky este pregătită să retrăiască scandalul sexual din 1998, care a pus în pericol mandatul de președinte al lui Bill Clinton. Fosta stagiară de la Casa Albă speră ca această miniserie de filme să șteargă o dată pentru totdeauna eticheta de „scandalul Lewinsky”.

„Cred că sunt suficienți 20 de ani pentru a purta acea manta”, scrie Monica Lewinsky, într-un nou eseu publicat marți în Vanity Fair. Cu această ocazie, ea a explicat ce a motivat-o să participe la realizarea documentarului, care va avea premiera duminică pe rețeaua A&E. „Pentru că am putut. De-a lungul istoriei, femeile au fost traduse și tăcute, acum este timpul să ne spunem propriile noastre povești cu propriile noastre cuvinte”, s-a motivat ea.

Monica Lewinsky și-ar dori cu această ocazie să-i ceară scuze din nou lui Hillary Clinton, de data aceasta personal, dacă aceasta din urmă ar accepta o întâlnire cu fosta amantă a soțului ei. „Primele mele cuvinte în public după scandal – rostite într-un interviu cu Barbara Walters la 3 martie 1999 – au fost scuze adresate lui Chelsea (fiica fostului președinte Clinton) și doamnei Clinton”, a scris Lewinsky. „Și dacă aș vedea-o pe Hillary Clinton personal astăzi, mi-aș aduna toate forțele de care am nevoie ca să o recunosc din nou – sincer – cât de rău îmi pare”, a continuat fosta stagiară.

Monica Lewinsky a contrazis-o totuși pe Hillary Clinton, care a declarat într-un interviu pentru CBS News că relaţia pe care a avut-o cu Bill Clinton nu a fost o formă de abuz de putere. „Ceea ce s-a întâmplat între mine şi Bill Clinton nu a fost o agresiune sexuală, deşi acum ne dăm seama că a fost un abuz grosolan de putere”, a scris Monica Lewinsky în editorialul publicat în revista Vanity Fair.

Articole asemanatoare
Hillary Clinton spune că Facebook „trebuie să plătească” pentru reclamele false
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex
Hillary Clinton
Hillary Clinton se lansează în producţia de film și televiziune
Monica Lewinsky
Monica Lewinsky, reacție neașteptată după ce a fost întrebată de relația cu Bill Clinton

Comenteaza acest articol

Monica Lewinsky, întâlnire de gradul 0 cu Hillary Clinton

by Andreea Damian   1 min
0