Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider Video

Monica Lewinsky, reacție neașteptată după ce a fost întrebată de relația cu Bill Clinton

Monica Lewinsky a avut o reacție foarte nervoasă după ce a fost întrebată la o televiziune despre relația pe care a avut-o cu fostul președinte american Bill Clinton.

Au trecut peste 20 de ani de la aventura ei cu fostul lider de la Casa Albă, dar scandalul sexual în care a fost implicată o urmărește și acum.

În timpul unei conferințe care s-a desfășurat la Ierusalim, Monica Lewinsky s-a ridicat brusc după prima întrebare și a părăsit scena. Vizibil afectată de întrebarea jurnalistei din Israel, fosta stagiară de la Casa Albă și-a cerut scuze și a plecat în aplauzele publicului.

Lewinsky  a fost întrebată dacă așteaptă scuze personale de la fostul președinte american, în urma scandalului sexual provocat în urmă cu două decenii. Drept răspuns, aceasta a spus că nu poate să abordeze acest subiect și a părăsit platoul televiziunii din Israel.

Monica Lewinsky, în prezent o activistă înflăcărată împotriva hărțuirii, a declarat ulterior că moderatorul evenimentului a încălcat acordul cu privire la subiectele ce puteau fi discutate.

Bill Clinton și Monica Lewinsky au fost implicați, în anul 1998, într-un scandal sexual de proporții după ce aceasta din urmă a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu președintele.

ARTICOLE SIMILARE

Metodele contraceptive cu regim extins de administrare, o solutie pentru femeile moderne

realitatea

Dolly Parton: Soțul meu vrea sex în trei cu Jennifer Aniston. Cum a răspuns actrița provocării

Andreea Damian

Elena Gheorghe, jignită de fani: «Ce retardată erai!»

Cum să repari o unghie ruptă fără să o tai. 4 trucuri istețe!

Andreea Damian

Albumul Mezzanine al trupei Massive Attack va fi încorporat în molecula ADN

Dora Constantinovici

O scurtă privire asupra noului documentar The Beatles: Get Back

Andreea Damian

Scrie un comentariu