Tabu
Image default
LIFESTYLESliderVideo

Monica Lewinsky, reacție neașteptată după ce a fost întrebată de relația cu Bill Clinton

Monica Lewinsky a avut o reacție foarte nervoasă după ce a fost întrebată la o televiziune despre relația pe care a avut-o cu fostul președinte american Bill Clinton.

Au trecut peste 20 de ani de la aventura ei cu fostul lider de la Casa Albă, dar scandalul sexual în care a fost implicată o urmărește și acum.

În timpul unei conferințe care s-a desfășurat la Ierusalim, Monica Lewinsky s-a ridicat brusc după prima întrebare și a părăsit scena. Vizibil afectată de întrebarea jurnalistei din Israel, fosta stagiară de la Casa Albă și-a cerut scuze și a plecat în aplauzele publicului.

Lewinsky  a fost întrebată dacă așteaptă scuze personale de la fostul președinte american, în urma scandalului sexual provocat în urmă cu două decenii. Drept răspuns, aceasta a spus că nu poate să abordeze acest subiect și a părăsit platoul televiziunii din Israel.

Monica Lewinsky, în prezent o activistă înflăcărată împotriva hărțuirii, a declarat ulterior că moderatorul evenimentului a încălcat acordul cu privire la subiectele ce puteau fi discutate.

Bill Clinton și Monica Lewinsky au fost implicați, în anul 1998, într-un scandal sexual de proporții după ce aceasta din urmă a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu președintele.

ARTICOLE SIMILARE

Velea si-a cumparat burlacia cu 50.000 de mii de euro!

O actriţă de telenovele, UCISĂ cu sânge rece! Fiica de 5 ani a supravieţuit atacului

10 lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre par

realitatea

Începe Survivor România. Cum se numesc echipele și cine sunt concurenții

Andreea Damian

Cum să…înțelegi ce vrea să spună Lassie. Adică iubitul tău

realitatea

Selma Blair nu își mai vopsește părul și se bucură de noul look grizonat

Andreea Damian

Scrie un comentariu