Tabu
LIFESTYLESliderVideo

Monica Lewinsky, reacție neașteptată după ce a fost întrebată de relația cu Bill Clinton

Monica Lewinsky a avut o reacție foarte nervoasă după ce a fost întrebată la o televiziune despre relația pe care a avut-o cu fostul președinte american Bill Clinton.

Au trecut peste 20 de ani de la aventura ei cu fostul lider de la Casa Albă, dar scandalul sexual în care a fost implicată o urmărește și acum.

În timpul unei conferințe care s-a desfășurat la Ierusalim, Monica Lewinsky s-a ridicat brusc după prima întrebare și a părăsit scena. Vizibil afectată de întrebarea jurnalistei din Israel, fosta stagiară de la Casa Albă și-a cerut scuze și a plecat în aplauzele publicului.

Lewinsky  a fost întrebată dacă așteaptă scuze personale de la fostul președinte american, în urma scandalului sexual provocat în urmă cu două decenii. Drept răspuns, aceasta a spus că nu poate să abordeze acest subiect și a părăsit platoul televiziunii din Israel.

Monica Lewinsky, în prezent o activistă înflăcărată împotriva hărțuirii, a declarat ulterior că moderatorul evenimentului a încălcat acordul cu privire la subiectele ce puteau fi discutate.

Bill Clinton și Monica Lewinsky au fost implicați, în anul 1998, într-un scandal sexual de proporții după ce aceasta din urmă a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu președintele.

ARTICOLE SIMILARE

De ce nu poți dormi fără să îmbrățișezi perna sau pilota

Andreea Damian

Prințesa Beatrice, fiica cea mare a prințului Andrew, a născut

Andreea Damian

Must-haves pentru vremea rece

Tabu Tabu

Cele mai mari tendințe de covor roșu din 2021

Andreea Damian

Elle Macpherson a împărtășit rețeta ei de mousse cu ciocolată și avocado

Andreea Damian

Kylie Jenner și-a denumit produsele de make-up după piesele lui Taylor Swift

Andreea Damian

Scrie un comentariu