Tabu
CULTURESlider

Monica Lewinsky a vorbit despre “o avalanșă a durerii” în urma relației cu Clinton

Monica Lewinsky a vorbit deschis despre “o avalanșă a durerii” pe care a simțit-o atunci când a fost înfierată public în urma relației sale cu Bill Clinton.

În 1995, pe când avea 21 de ani, Lewinsky a început să lucreze la Casa Albă. După câteva luni de flirt cu președintele de atunci, relația lor a devenit sexuală, iar un scandal sexual a izbucnit în 1998. În ciuda declarațiilor lui Clinton cum că relația nu ar fi existat, Lewinsky a fost uber-criticată de presă și de opinia publică din cauza controversei.

“La vârsta de 24 de ani e foarte greu să îți păstrezi demnitatea sau stima de sine atunci când știi că ești subiectul atâtor glume”, a declarat Lewinsky la emisiunea lui John Oliver, duminică . Când a fost întrebată de Oliver cum s-a descurcat cu “una dintre cele mai mari presiuni publice pe internet”, Lewinsky a recunoscut că, în retrospectivă, nu știe. “A fost ca o furtună”, a adăugat ea.

Lewinsky, care acționează acum ca activist pentru sensibilizarea cu privire la hărțuirea cibernetică, a explicat că a primit numeroase amenințări în legătură cu scandalul sexual al președintelui Clinton. “O parte din rănile cu care am rămas în urma scandalului s-au datorat glumelor și distracției pe seama greutății mele, oamenii spunând și în timpul scandalului și după că eram neatractivă, urâtă chiar”, a spus ea.

În timp ce Lewinsky a recunoscut că a făcut “greșeli teribile” și că a spus “lucruri stupide”, ea i-a explicat lui Oliver că unul dintre rezultatele scandalului a fost faptul că i-a fost extrem de dificil să găsească un loc de muncă. “A fost foarte greu să nu pot să fiu în măsură să mă susțin financiar, să nu pot să îmi propun un scop pentru viitor, să nu contez în niciun fel”, a declarat ea acum ajunsă la vârsta de 45 de ani.

În timpul interviului, Oliver l-a criticat public pe Jay Leno pentru că a făcut o mulțime de glume despre Lewinsky, spunând: “Aceste glume n-au fost bune în niciun sens al cuvântului”. Cei doi au vorbit despre creșterea agresiunilor de hărțuire pe rețelele sociale.

“Cred că odată cu apariția internetului și, bineînțeles, a social media, avem acum situații în care agresivitatea este exacerbată dincolo de ceea ce cred că cineva și-ar fi putut imagina inițial”, a menționat Lewinsky.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri incredibile

Andreea Damian

Muzeul Theodor Aman

realitatea

Givenchy, critici dure pentru „colierul laț”

Andreea Damian

Actriță celebră, violată de tatăl vitreg până la 14 ani. Dezvăluiri cutremurătoare

Andreea Damian

Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la aproape 3 luni de când a născut

Andreea Damian

Vedete de la Hollywood care seamănă ca două picături de apă

Andreea Damian

Scrie un comentariu