Home > Fără categorie > MORGAN FREEMAN (74) se insoara cu nepoata vitrega (27)?

MORGAN FREEMAN (74) se insoara cu nepoata vitrega (27)?

Presa tabloida din Statele Unite a insinuat ca actorul Morgan Freeman, in varsta de 74 de ani, urmeaza sa se casatoreasca cu nepoata lui vitrega, E’Dena Hines, in varsta de numai 27 de ani.

Tanara este nepoata primei sotii a lui Morgan Freeman, Jeanette Adair Bradshaw. Actorul a fost casatorit cu Jeanette timp de 12 ani, din 1967 pana in 1979. Cei doi au impreuna doi fii, dar se pare ca Morgan Freeman ar fi infiat-o si pe fiica lui Jeanette dintr-o relatie anterioara. E’Dena Hines este fiica acesteia.

Gurile rele spuneau ca Morgan Freeman si nepoata lui vitrega au o relatie amoroasa care dureaza de mai multi ani. S-a zvonit ca cei doi ar fi logoditi si urmeaza sa se casatoreasca. Morgan Freeman a fost vazut in compania tinerei E’Dena Hines la mai multe evenimente mondene. Uneori actorul isi tinea nepoata de mana si pareau foarte apropiati. Anul acesta, intr-un interviu acordat unui cotidian, Morgan Freeman a negat toate insinuarile aparute in presa tabloida, numindu-le “nascociri defaimatoare” inventate doar pentru a vinde ziare. Actorul a adaugat ca l-au indignat articolele in care se specula ca el si nepoata lui ar avea ganduri de casatorie.

La randul ei, tanara E’Dena Hines, a dat o declaratie presei in care afirma: “Aceste povesti despre mine si despre bunicul meu nu numai ca sunt neadevarate, dar fac rau familiei mele”. Pe Morgan Freeman il puteti vedea la Kanal D, sambata, 23 iunie, de la 20:30, in filmul de exceptie “Robin Hood, printul hotilor”.


Loading...

Comenteaza acest articol

MORGAN FREEMAN (74) se insoara cu nepoata vitrega (27)?

by   1 min
0