Tabu
Image default
lifestyle

Un secret pastrat 22 de ani. S-a descoperit mormantul lui Freddie Mercury

Fanii regretatului Freddie Mercury, liderul trupei Queen, cred ca au dat de capat misterului legat de locul in care isi doarme somnul de veci preferatul lor.

Dupa moartea sa prematura din 24 noiembrie 1991, artistul ar fi fost incinerat, iar cenusa i-ar fi fost imprastiata, daca nu chiar depozitata, in cimitirul Kensal Green, din vestul Londrei. Ca dovada, o placa memoriala, gasita aici de curand si pe care scrie in limba franceza:  “In memoria lui Farrokh Bulsara (n.r. numele real al lui Freddy Mercury). Ca sa fiu mereu alaturi de tine, cu toata dragostea mea. M”. Descoperirea a fost de ajuns pentru a-i anima pe fanii lui Freddy, bucurosi ca au dat de capat misterului pastrat cu atata strasnicie in ultimii 21 de ani.

“Cenusa lui Freddy Mercury se afla aici. Pe placa e trecut numele lui, datele la care s-a nascut si a murit corespund, iar M vine de la Mary Austin, fosta lui iubita”, au comentat fanii. Imediat dupa moartea lui Freddie Mercury, acum peste 21 de ani, s-a aflat ca trupul artistului a fost incinerat, dar nimeni nu a dorit sa spuna ce s-a intamplat cu cenusa. Unii au sustinut ca a fost imprastiata deasupra Zanzibarului, locul unde s-a nascut artistul, altii, ca a fost risipita pe malul lacului Geneva, unde avea casa Freddie.

ARTICOLE SIMILARE

Megan Fox îşi şterge tatuajul cu Marilyn Monroe

realitatea

Lindsay Lohan are o nouă iubită, cu 13 ani mai în vârstă. FOTO

realitatea

Kelly Osbourne a fost arestată pentru agresiune

realitatea

Lady GaGa a doborât încă un record

realitatea

Cindy Crawford, amenințată că o fotografie “sexy” cu fiica ei va fi vândută

realitatea

Uite cu ce femeie sexy s-a iubit Andi Moisescu cinci ani!

1 comentariu

Victor 26 July 2020 at 0:16

Falsa Știrea chiar astazi am fost in acel cimitir si nimeni nu stie nimic .Daca vreti știri de senzații documentativa inainte de a manca …..t.

Răspunde

Scrie un comentariu