Home > Agenda > stiri > Un secret pastrat 22 de ani. S-a descoperit mormantul lui Freddie Mercury

Un secret pastrat 22 de ani. S-a descoperit mormantul lui Freddie Mercury

Fanii regretatului Freddie Mercury, liderul trupei Queen, cred ca au dat de capat misterului legat de locul in care isi doarme somnul de veci preferatul lor.

Dupa moartea sa prematura din 24 noiembrie 1991, artistul ar fi fost incinerat, iar cenusa i-ar fi fost imprastiata, daca nu chiar depozitata, in cimitirul Kensal Green, din vestul Londrei. Ca dovada, o placa memoriala, gasita aici de curand si pe care scrie in limba franceza:  “In memoria lui Farrokh Bulsara (n.r. numele real al lui Freddy Mercury). Ca sa fiu mereu alaturi de tine, cu toata dragostea mea. M”. Descoperirea a fost de ajuns pentru a-i anima pe fanii lui Freddy, bucurosi ca au dat de capat misterului pastrat cu atata strasnicie in ultimii 21 de ani.

“Cenusa lui Freddy Mercury se afla aici. Pe placa e trecut numele lui, datele la care s-a nascut si a murit corespund, iar M vine de la Mary Austin, fosta lui iubita”, au comentat fanii. Imediat dupa moartea lui Freddie Mercury, acum peste 21 de ani, s-a aflat ca trupul artistului a fost incinerat, dar nimeni nu a dorit sa spuna ce s-a intamplat cu cenusa. Unii au sustinut ca a fost imprastiata deasupra Zanzibarului, locul unde s-a nascut artistul, altii, ca a fost risipita pe malul lacului Geneva, unde avea casa Freddie.

Articole asemanatoare
Detaliul emotionant de pe mormantul lui Sergiu Nicolaescu! Vezi ce a asezat vaduva pe cripta marelui regizor!
Whitney Houston are BODYGUARD si in MORMANT
Concert QUEEN & Paul Rodgers la Roma

Comenteaza acest articol

Un secret pastrat 22 de ani. S-a descoperit mormantul lui Freddie Mercury

by   1 min
0