Home > beauty > MOROCCAN ESSENCE, cel mai nou si luxos produs cosmetic din Romania s-a lansat la Bucuresti

MOROCCAN ESSENCE, cel mai nou si luxos produs cosmetic din Romania s-a lansat la Bucuresti

Restaurantul Bellini (partener de luxal celebrului brand) a gazduit in premiera lansarea MOROCCAN ESSENCE Uleiul Pur si Pretios din Seminte de Cactus, cel mai nou si luxos produs cosmetic din Romania.

Gazde perfecte au fost Kenza Alaoui (Maroc), actionarul firmei si initiatoarea acestui proiect in Romania si Lili Olteanu, Director General MOROCCAN ESSENCE Romania.

Evenimentul a adunat laolalta reprezentante ale Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti, vedete din show-biz si vedete de televiziune, designeri vestimentari, specialisti in domeniu, bloggeri, jurnalisti: E.S. Faouz El Achchabi, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Marocului in Romania si consiliera sa, doamna Siham Kemmou, E.S. Boutheina Labidi, Ambasador al Republicii Tunisiene in Romania si E.S. Taous Djellouli, Ambasador al Republicii Algeriene Democratice si Populare in Romania, alaturi de  Catalin Botezatu, Carmen Bruma, Adelina Pestritu, Crina Matei, Cristina Cioran, Julia Jianu, Oana Sarbu, Oana Roman, Florentina Opris, Gianina Corondan, Elli Laslean,  Liliana Turoiu, Diana Matei,  Mirela Vescan, Simona Dragomir, Alice Nastase Buciuta  s.a.

Despre MOROCCAN ESSENCE

Considerat a fi  unul dintre cele mai pretioase uleiuri din lume (in Romania, flaconul de 15 ml are un pret de lansare de 187.90 lei), acest produs 100% natural si bio are la baza uleiul extras din seminte de cactus care creste in zonele aride si semiaride din intreaga lume, precum Marocul. De exemplu 1 litru de ulei se obtine din 30 kg seminte, extrase la randul lor din 1 tona de fructe de cactus care creste fara a fi expus la fertilizare sau ingrasaminte chimice.  Acesta este unul din motivele pentru care MOROCCAN ESSENCE (uleiul pretios din seminte de cactus contine 150% mai mult vitamina E decat uleiul de argan!) are atat de multe beneficii pentru ten si piele, fiind folosit la inceput de femeile din regiunile aride sahariene. Productia artizanala este supravegheata periodic de institutii internationale de prestigiu, MOROCCAN ESSENCE fiind certificat ECOCERT si inregistrat pe portalul UE de Notificare a Produselor Cosmetice (CPNP).

Are un miros de fan cosit, contine Tecoferol (Vitamina E) si acizi grasi esentiali (Acidul Linoleic, Omega 6) si patrunde rapid in pielea care devine fina, catifelata si non-grasa. Perfect hipoalergenic, el este adaptat pentru toate tipurile de ten atat pentru femei cat si pentru barbati.

Articole asemanatoare
Concurs incheiat! Castiga unul din cele trei uleiuri cosmetice Moroccan Essence!

Comenteaza acest articol

MOROCCAN ESSENCE, cel mai nou si luxos produs cosmetic din Romania s-a lansat la Bucuresti

by realitatea   1 min
0